Donez vinieta Bulgaria valabila 21-01-2012, Cine doreste...
![]() ![]() ![]() |
Donez vinieta Bulgaria valabila 21-01-2012, Cine doreste...
Eclipse |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 12 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001
- PH-24-ALE
|
|||
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
De apreciat bunavointa ta, insa daca rovigneta e insotita si de chitanta, ea n-are nici o valoare ptr alt posesor de autoturism.
Pe chitanta apare obligatoriu nr. de inmatriculare. ![]() Daca ai doar abtibildu' fara chitanta, valoare rovignetei e zero, in caz ca-l opreste pe nefericit vreun gabor bulgar. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
pai ii da si masina... sau daca nu masina macar placutele de inmatriculare ...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Eclipse |
![]()
|
Acum ce sa zic? Nu s-a ajuns niciodata la verificare bon vinieta. In cel mai rau caz s-au uitat daca exista vinieta in sine (vinieta iest? Ieeeeest. Ieta vinieta
![]() Oricum, daca e cineva interesat si are drum pe aici, o dau cu placere. Dorin |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001
- PH-24-ALE
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
A făcut taxi?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Inteleg ca e gratis, dar nu s-ar mai putea face o reducere?
![]() This post has been edited by corbex: 17 Jan 2012, 20:30 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Adica "îti iau vinieta, daca dai o bere".
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Eclipse |
![]()
|
Cum sa nu? De la gratis la moka
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001
- PH-24-ALE
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Eclipse |
![]()
|
Scuze, exprimarea nu a fost tocmai inspirata. Vroiam sa iau doua viniete de o zi, insumate erau mai putin decat una pe o saptamana.
Doar ca raspunsul primit a fost "nu avem decat pe o saptamana", evident mai scumpe. Iar gaborii erau la 100m, sa le stea castraveciorii in gat... Dorin |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001
- PH-24-ALE
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Vignieta de o zi?
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta incercam si eu sa-ti spun, ca-n Bulgaria exista doar trei tipuri de vignete: pe o saptamana, pe o luna sau pe un an.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu m-am prins ca asta i-ai spus, dar am repetat, ca nu s-a priceput...
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Eclipse |
![]()
|
Pisici, acum m-am prins. Am crezut ca fac aia pe nebunii si nu vor sa vanda doar pe o zi. Dar daca ziceti voi ca nu exista pe o zi...
Scuze, eram obosit rau aseara si nu mi-a picat fisa... Dorin |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001
- PH-24-ALE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 15:08 |