Casco versus Politie..., WTF?
![]() ![]() ![]() |
Casco versus Politie..., WTF?
garlic_dog |
![]()
|
||
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
||
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
. Adica nu merge autorizatie de reparatie fara proces verbal...cam asa-i..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
E asa mare amenda?
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Nu ne poti descrie mai exact cum s-a petrecut tarasenia?
Ai virat la dreapta unde? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Parca rocesul verbal in sine era si autorizatie de reparatie. Se mentionau daunele in el. Spun prostii?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' mataluta nu ti se pare normal sa platesti ce-ai stricat?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
@R19/16v- dacă omul n-a deteriorat stâlpul, ce sa plătească?
@garlic_dog-am pățit si eu ceva asemănător(era un tub de canalizare lăsat în drum de niște Dorei iar daunele la mașina n-au fost asa mari ca la tine). la politie am dat o declarație pe baza căreia mi s-a eliberat autorizație de reparație. nimeni n-a pomenit nimic de vreo amenda. acuma, in cazul in care stalpul a fost afectat, R19/16v are dreptate This post has been edited by mariusscout: 19 Jan 2012, 12:57 |
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Mergeam prea pe dreapta. Si am prins cu roata dreapta fata o scobitura in asfaltul suprainaltat. M-am rotit la 90 grade dreapta si in derapaj lateral m-am lipit de stalp.
Stalpul nu are decat amprenta cauciucului pe varul de la baza. Stalp cu sectiune patrata. This post has been edited by garlic_dog: 19 Jan 2012, 13:17 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Daca nu vor pe bune fara amenda spune-le ca brusc ti-ai reamintit ca asa ai gasit-o in parcare
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
garlic_dog |
![]()
|
QUOTE(ag02cws @ 19 Jan 2012, 12:22) 8 puncte. Amenda ca amenda dar ce dracu o avea directia? Plus ca se aude un scartait ritmic stanga fata. <span class='edit'>19 Jan 2012, 13:26:</span> QUOTE(adi_ar @ 19 Jan 2012, 12:29) Uite un desen.. <span class='edit'>19 Jan 2012, 13:30:</span> QUOTE(corbex @ 19 Jan 2012, 12:31) Parca rocesul verbal in sine era si autorizatie de reparatie. Se mentionau daunele in el. Spun prostii? Ei, uamenii legii doreau chipurile sa ma ierte. Dar nu pot sa-mi elibereze doar autorizatia de reparatie. Am sa caut un camion ca in avatarul propriu, bag o dauna totala si atunci sa-i vad. This post has been edited by garlic_dog: 19 Jan 2012, 13:33 Attached thumbnail(s) accident.jpg ( Size: 146.82k ) Number of downloads: 340 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
1. Pentru ce sunt alea 8 puncte, la ce te incadreaza?
(presupun ca sunt puncte de amenda). 2. Ai discutat cu service-ul respectiv si au refuzat? Ma gandesc ca, daca luai un viraj asemanator in curtea bunicii si raschetai fantana, aveai probabil aceleasi daune - iti trebuia si atunci autorizatie? |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
garlic_dog |
![]()
|
QUOTE(Madriann @ 19 Jan 2012, 13:40) 1. Pentru ce sunt alea 8 puncte, la ce te incadreaza? (presupun ca sunt puncte de amenda). 2. Ai discutat cu service-ul respectiv si au refuzat? Ma gandesc ca, daca luai un viraj asemanator in curtea bunicii si raschetai fantana, aveai probabil aceleasi daune - iti trebuia si atunci autorizatie? Neadaptarea vitezei la conditiile de trafic. Vrajeala, aveam 30km/h. Vaca am fost ca le-am detaliat tarasenia. Si le-am aratat si poze. La asigurari nu am detaliat nimic. |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A propos de directie: posibil sa fi indoit bieleta, ca zici ca ai lovit si cu roata. Sau bascula. Sau amindoua. Trebuie sa te uiti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cand eram incepator mi-am julit bara fata intr-o bordura prea inalta.
A fost vina mea, desi era noapte, bordura proaspat schimbata si aveam gandire de incepator (credeam ca bordurile sunt special facute ![]() M-am dus a doua zi la politie sa declar evenimentul si au inceput sa ma ia ca de ce nu m-am dus pe moment ca sigur am baut si mai stiu eu ce. Le-am explicat ca legal aveam 24 de ore si ca nu erau victime. Apoi au spus ca trebuie sa ma amendeze si le-am raspuns : "Va rog sa il amendati pe Dl. Scripcaru (primarul orasului) ca el a montat bordurile alea asa inalte !". Mi-au dat dovada fara niciun fel de amenda ![]() Deci te duci la politie si spui ca era o gaura in asfalt pe care nu ai observat-o ca era acoperita si ca nu e vina ta. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(garlic_dog @ 19 Jan 2012, 13:19) Dupa un derapaj pe gheata am reusit sa ma lipesc de un stalp electric din beton. Daca aveai pneuri de iarna, nu se intampla necazul. ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Vigilentule care esti tu,unde anume a scris el ca nu avea cauciucuri de iarna...sau mai clar de atat,de unde ai dedus tu ca avea gume de vara?
On topic,eu mi-am rupt acum ceva ani bieleta antirasturnare motor,pe Calea Giulesti.Peste noapte a aparut o groapa in care am calcat cu roata din stanga fata,groapa aflata langa linia de tramvai,banuiesc ca pietroiul pe care am aterizat cu scutul+bieleta,facea parte din ansamblul arhitectural``Soferi,ocoliti!`` sculptat de vreun binevoitor.Am mers la politie,am declarat ce-am patit,cam aceeasi poveste-era nevoit sa-mi dea amenda.L-am rugat pe Garcea sa-mi arate si mie exact articolul unde ma incadreaza pentru amenda.A transpirat cautand,s-a enervat copios,l-a intrebat pe colegul sau care l-a trimis imediat la plimbare,a iesit probabil pentru a mai cere ceva pareri,dupa care s-a intors,a scris grabit autorizatia de reparatie si mi-a urat drum bun.Deci...se pare ca nu prea exista o baza legala,cel putin in cazul meu pentru amendare.Eu zica ca poti sa mai incerci si la alta sectie de constatari accidente usoare,mutand locul si momentul accidentului,dar macar treci pe acolo ca sa stii locul si vizual,sa va imprieteniti putin. |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Prea pe dreapta.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
garlic_dog |
![]()
|
Am aflat ce are busit:
Bratul inferior este rasucit in zona pivotului. Ma mir ca nu s-a smuls pivotul. De aia tragea asa de tare. |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 16:10 |