[VAND] Daewoo Matiz
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Daewoo Matiz
Tetelu1980 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 20 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPI
2005
- B-XX-SLT Dacia Logan Laureate 1.4 MPI PH1 (2005) B-XX-SLT
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
fszfox |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 January 12 ![]() |
QUOTE(argon @ 15 Oct 2005, 17:50) si in plus de asta ungerea e necorespunzatoare la relanti , la fel si racirea, o sa ti se aprinda becul de presiune dupa aproximativ 30 de minute...asa ca las-o balta ca la Dacie consumul se masoara la suta de km, nu la ora, ca nu e utilaj agricol!!! Desi uni zic ca e..... ![]() PS dc chiar vrei fa la 15 minute(cu sticla) si calculeaza si tu matematic cat e pe ora... QUOTE(argon @ 25 Jan 2012, 21:03) Salut argon, am cont nou, nu pot da PM, scriu aici. [Rog nu stergeti, doar asa am putut da de argon] am citat ce ziceai prin 2005, constatarea consumului de carburant, metoda cu sticla.Am golf 3 benzina. Zi-mi te rog cum sa fac: de unde iau furtune, cum..etc, nu ma pricep. ma tem nu-i destul sa pun furtune de la tur si retur intr-un PET avand in vedere ca pompa de benzina e in rezervor..ceva ma face sa cred ca la dacia nu-i asa, si ca acolo ar merge si fara pompa.. oare merge si la golf? normal trebuia sa am consum 7 , la ultimul calcul am avut 11 (nu-0s sigur ca am aproximat eu vre-o 5 km)nu vreau sa mai fac iar plinul..de aia vreau metoda cu sticla asa merg cu 2l pana se termina daca merg 18 km stiu ca am 11%.. (sau 1 litru - 9 km--sau calculez in functie de cat merg) daca merge si fara pompa, (ar trebui sa decuplez mufa de la ea banuiesc), iar cauza cunsumului crescut ar fi infundarea returlui (am auzit unul enumerand niste cauze) in experiemntul cu stila v-a erge normal \? Multam. |
--------------------
vw
g
91
|
|
McCIUKEN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 25 December 10 ![]() |
Cea mai simpla metoda prin care poti afla consumul este urmatoarea:
Faci plinul, mergi 100 de km si faci plinul din nou. Daca intra 7 litri => consuma 7 la suta.. daca intra 10 litri => consuma 10 la suta etc... Si nu demontezi masina, nu te murdaresti, LE: nu risti sa explodezi (glumesc evident) etc. This post has been edited by McCIUKEN: 28 Jan 2012, 16:56 |
--------------------
Dacia 1400
Break
2002
- B 41 RSO
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La golfu 3 nu stiu, Dacia avea pompa de benzina mecanica la motor, scoteai din ea turul si returul si-l bagai in sticla sa nu-si mai ia din rezervor, cat era in sticla mergea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:45 |