DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu mai ajunge talonul retinut!

luci_bce
post 28 Jan 2012, 13:36
Post #1

Membru

Group: Members

Buna ziua! Pe 3 ianuarie mi-a fost retinut talonul la un control ARR+Politie, in comuna Contesti, Jud , Dambovita. Pe data de 6, dupa ce am platit amenda, am fost la mine la Galati, m-am dus la RaR ca sa imi constate defectiunile remediate. O fost totul ok, cei de acolo mi-au lipit pe dovada o tipla , cum ca totul e ok, au scris pe spatele dovezii ca s-au rezolvat problemele. Acum am alta problema: Talonul meu nu a ajuns inca la Politia galati. Am sunat la targoviste, ei mi-au spus ca talonul trebuie sa stea 15 zile la ei si in a 16 a il trimit. I-am intrebat si daca in cazul in care imi expira dovada eu mai pot circula, avand defectiunile reparate, si ei mi-au spus ca da. Am mai intrebat si alti politisti, dar unii mi-au spus ca se poate, altii ca nu. Acuma, intrebarile mele sunt:
1. Deja s-au implinit vreo 20 si ceva de zile, de ce nu mai ajunge talonul?
2.Pot circula totusi cu dovada expirata, sau sa le spun ca am talonul acasa? Am rugat niste politisti sa se uite in baza de date, si la ei nu apare talonul meu sa fie suspendat.
Sfatuiti-ma va rog!

--------------------
Tesla Model 3 SR+ 2019 - EV XXXXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Laurentziu83
post 28 Jan 2012, 14:05
Post #2

Membru autentic

Cel mai bine ar fi ca, sa te duci la ghiseul de permise si taloane de la politia rutiera cu dovada expirata pe care s-a constatat ca s-au rezolvat problemele si sa ii rogi sa ti-o prelungeasca pana cand vei putea ridica talonul. Ar trebui sa ti-o prelungeasca (de exemplu), cu 15-30 de zile, timp in care nu poti decat sa te rogi sa ajunga talonul.
DPDV legal acum ai dreptul sa circuli avand masina in stare tehnica ok, doar ca esti in neregula cu actele.

--------------------
. . .
+
luci_bce
post 28 Jan 2012, 14:52
Post #3

Membru

Pai asta m-am gandit si eu, sa prelungesc dovada, dar trebuie sa merg la galati, si chiar nu ma incanta sa mai dau alti 200 de lei pe benzina. Ideea e ca momentan merg asa, incerc sa nu dau motiv sa ma opreasca, chiar daca logic , eu mi-am rezolvat problemele, daca astia nu s in stare sa trimita un talon eu n-am nici o vina. Dovada mea e acum la galati, la parinti, si se duce luni tata cu ea, poate a venit. Eu momentan circul cu o copie legalizata dupa dovada +copia dupa procura facuta parintilor mei, masina fiind pe numele meu.

--------------------
+
luci_bce
post 30 Jan 2012, 22:03
Post #4

Membru

Azi a ajuns talonul, se poate inchide. Multumesc!

--------------------
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th May 2025 - 12:56
Forum Renault