motoras ventilator, nu functioneaza corect
![]() ![]() ![]() |
motoras ventilator, nu functioneaza corect
aliceman |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 31 August 10 From: mures ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1989 break cn
|
|||
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
vezi butonu de la aeroterma
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
AndreiMel92 |
![]()
|
http://www.daciaclub.ro/Dacia-1310-Db-08-TBO-t234431.html Group: Members Posts: 241 Joined: 3 August 11 ![]() |
ghita cred ca te bantuie butonu acu de cand cu faza cu schimbatu pe benzina
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Li
Noiembrie 2003
- DB 08 TBO
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
ma bantuie
![]() |
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
aliceman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 31 August 10 From: mures ![]() |
am verificat butonul , e ok , cand mic de sigurane merge dupa aia iar se poreste , am schimbat siguranta dar acum nu mai merge de loc, sa fie blocul de sigurante???
|
--------------------
dacia
1310
1989 break cn
|
|
libarca |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 14 December 09 ![]() |
Pai se pare ca de acolo ar fi problema!Oricum tabloul de la Dacie nu prea e stabil la denivelari,ca sa zic asa.Pe siguranta de la aeroterma ar trebui sa mai ai stopurile pe frana,si stergatoarele.Mie nu-mi mai merge decat treapta 3 si 4 la aeroterma,deci in combinatie cu stergatoarele prin acea siguranta trece un curent destul de mare,care la un moment dat,mie mi-a topit blocul pana a cazut siguranta!Si uite-asa am montat un soclu individual pentru siguranta fuzibila,care dealtfel nu mi-a facut nici o problema in 2 ani aproape.
Vezi daca siguranta ta inca mai are contacte bune,si in acelasi timp daca sta stransa intre cele 2 picioruse de la tablou!Daca si asa te supara,moteaza ceva separat care sa-ti mentina un contact ferm permanent! De mult timp ma roade gandul sa schimb si eu blocul de sigurante cu unul de la o straina cu sigurante plate...la prima figura care mi-o face,zboara! |
--------------------
DACIA
1310
1998,berlina
- OT 98 MMM Merge ea cum o taie capu'...da' ma duce acasă!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:04 |