ventilator mort, ventilator mort
![]() ![]() ![]() |
ventilator mort, ventilator mort
edy_albastru@yahoo.com |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 2 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia solentza
solentza
clima 2003 salutare imi poate spune cineva daca toba sparta creste consumul de carburant la solentza?
|
|||
cgc64 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 30 December 09 From: Constanta ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Probleme-aeroterma...nza-t14851.html
si poti sa folosesti functia search,gasesti mai multe spete. |
--------------------
dacia
sandero laureate
2016
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
ti-a inghetat ventilatorul. da jos filtrul de polen sa vezi ca ai acolo gheata. ai ars si sigurantele
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
horea86 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 25 November 11 ![]() |
edy_albastru@yahoo.com verifica sigurantele e posibil sa iti fie arse asa am patit si eu acum 6 luni.
si a mea e tot solenza clima. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 clima 1.4
- Mures
|
|
edy_albastru@yahoo.com |
![]()
|
ce sigurante am ars?........acelea mici din stinga bordului dinspre usa?
|
--------------------
dacia solentza
solentza
clima 2003 salutare imi poate spune cineva daca toba sparta creste consumul de carburant la solentza?
|
|
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
edy_albastru@yahoo.com
sigurantele sunt in stanga bordului spre usa fata. vezi tabelul de mai jos si gasesti acolo care cum sunt Attached thumbnail(s) cutie_sig.jpg ( Size: 41.29k ) Number of downloads: 382 sigurante.jpg ( Size: 39.01k ) Number of downloads: 416 |
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1. verifici mai intai sigurantele , desi eu ma indoiesc ca ele se ard singurele ;
2. dupa sigurante , trebuie sa verifici fizic starea motorasului , desfacuta grila de la aeroterma , curatat tot ce e pe acolo si sa verifici daca se invarte liber ventilatorul sau este inghetat / obturat de ceva . Afara erau -15' , nu -4' C ! La temp asta iti ingheata cu siguranta chiar si borcanul de la stropitor . Eu am avut pus lichid care spunea de -20 si dupa o sapt era inghetat cam 1 cm la suprafata si numai cu spirt + lichid concentrat de -60' de la OMV am reusit sa fac motorasul sa se miste . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
edy_albastru@yahoo.com |
![]()
|
nu a,reusit sa desfac cutia aerotermei....desi am desfacut cu greu cele citeva suruburi ale cutiei!.....
|
--------------------
dacia solentza
solentza
|
|
edy_albastru@yahoo.com |
![]()
|
vand ambreaj nou valeo made in france(in cutie) pt solenta sau logan de 1.4. telefon. 0734548247
|
--------------------
dacia solentza
solentza
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 14:46 |