Am schimbat bucsa de teflon si trage stanga, .. inainte nu tin minte sa fi facut asa
![]() ![]() ![]() |
Am schimbat bucsa de teflon si trage stanga, .. inainte nu tin minte sa fi facut asa
costin11 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 21 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Break
1310 TL
- PH-10-CDD
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
n-au tinut minte numarul de ture de la capu cremalierei
|
--------------------
-
-
-
|
|
costin11 |
![]()
|
Am sunat la service, si mi-au spus ca daca se umbla la caseta de directie, neaparat trebuie reglate unghiurile; chestia cu numarul turelor este o chestie empirica, asa ca sa nu iasa diferente mari; La ei costa reglatul unghiurilor 600.000 lei.
Ce ziceti? |
--------------------
Dacia Break
1310 TL
- PH-10-CDD
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
e scump, si mananca ceva ce miroase....au uitat si gata, oricum nu prea le sta in caracter mecanicilor sa recunoasca cand gresesc...
in Bucuresti e vreo 200.000 un unghi...cel putin la vitan la sere...mai cauta |
--------------------
-
-
-
|
|
costin11 |
![]()
|
Merci.
Stie cineva si alte service unde se face geometria in Bucuresti?( cu preturi ) Exista vreun topic pe tema asta? |
--------------------
Dacia Break
1310 TL
- PH-10-CDD
|
|
andu911 |
![]()
|
nu ti-am zis eu ? Pe Vitan-Barzesti la sere, intre spitalu Sf Ioan si targ
|
--------------------
-
-
-
|
|
costin11 |
![]()
|
Ba da, dar ma gandeam ca poate mai citeste si altcineva topicul, si mai stie si alte locuri.
Sa nu te superi ![]() |
--------------------
Dacia Break
1310 TL
- PH-10-CDD
|
|
andu911 |
![]()
|
nu ma supar, doamne fereste, tu sa-ti faci treaba, credeam ca n-ai fost atent, acolo fac eu la toate masinile si sunt baietii ok, si nici nu lucreaza scump.
|
--------------------
-
-
-
|
|
costin11 |
![]()
|
Cred ca acolo o sa merg; deci zici ca costa 200.000 lei reglatul unghiurilor.
Sti cumva ce program au ? Merci. |
--------------------
Dacia Break
1310 TL
- PH-10-CDD
|
|
andu911 |
![]()
|
nu stiu, e 200.000 numai sa nu mai ai ceva de indreptat sau schimbat
|
--------------------
-
-
-
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
mai stiu eu unu vis a vis de lic Cantemir (pe la piata gemeni). Pe mine m-a costat 180.000, mi-au asezat si volanul la locul lui si mi-au dat si garantie pe manopera (nu mai stiu cate luni)
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
mariusCYP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 17 June 05 ![]() |
La voi este mai ieftin aia,la noi care face treaba asta reglat unghi de fuga ma costa 300mii.la fel asa fac cand face ceva treaba schimbat ceva la rotii de directie si mecanicul mereu ma recomanda sa merg acolo ca sa nu ma mananca cauciucurile!E mai bine sa mergi acolo cat mai repede!Pa
|
--------------------
dacia
break
- TM 08 ---
|
|
mariusCYP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 17 June 05 ![]() |
Am uitat sa va spun ca eu sunt la Timisoara!
|
--------------------
dacia
break
- TM 08 ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:35 |