injectoare
![]() ![]() ![]() |
injectoare
tyr |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 21 October 03 ![]() |
|
||
-------------------- TYR
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
pai eu cred ca raspunsul se afla in subiect
![]() ![]() Aviz amatorilor .. daca aveti solutii/sugestii DIFERITE de injectoare infundate va rog sa postati .. daca nu .. atunci va rog sa va abtineti .. nu cred ca este necesara inca o discutie interminabila despre injectoare infundate .. ok ??? |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
poate sa iti fie dus un injector ca eu asa am patit . motorul nu avea putere decat la turatii inalte si la relantii sau turatii mici vibra de mama focului . am mers la desfundat si degeaba . pana la urma au schimbat un injector si acum merge bine si nu mai vibreaza
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
f_zoltan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 31 March 03 From: Petrosani ![]() |
La 24000 am curatat injectoarele din cauza unei trepidatii tampite. Nu am rezolvat trepidatia, dar motorul a fost de nerecunoscut dupa curatare. La service ar trebui ca la o verificare cu calculatorul sa iti poata spune in ce stare iti sunt injectoarele. Nu stiu daca intre timp ai apucat sa-ti faci revizia, da' asta era cel mai potrivit moment de a-i pune sa te scape de tremurici.
![]() |
--------------------
Dacia
SN Confort
- HD 13 FMZ
|
|
Antoniu Dragan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Se gaseste Dura Lube pt curatat injectoare. Costa 1000000 la Petrom. Se merita sau mai bine la Service?
|
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE La service ar trebui ca la o verificare cu calculatorul sa iti poata spune in ce stare iti sunt injectoarele. Testul CLIP iti indica daca injectoarele merg din punct de vedere ELECTRIC nu al depunerilor de pe ele sau cum arunca jetul (pulverizeaza sau se mictioneaza sau picura!) Curatatul chimic sau cu ultrasunete se face muuult mai bine in service! Editat de Marty: fi si tu mai cu perdea, doar ai scoala, ce dracu' |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Din spusele cuiva (lucescuciprian ...salutare Ciprian!
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
asarban |
![]()
|
Ce e aia mictioneaza?
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
E sinonimul la ceea ce scrisesei tu acolo
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
asarban |
![]()
|
E na?
Si nu puteai si tu sa scrii "urineaza" sa nu ma gandesc la prostii?? |
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE E na?
Si nu puteai si tu sa scrii \"urineaza\" sa nu ma gandesc la prostii?? Nts, urmaream sa impresionez gagicile cu limbajul meu elevat! Apropo, de cind ceri socoteala la operatori ? Asa a vrut mujkii mei, mojule! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
asarban |
![]()
|
Cui am cerut ma socoteala?
![]() (nesimtitule!) Doar ca nu am priceput! Oricum, ideea era ca incercam sa descriu cele 3 stari de agregare ale benzinei din capatul injectorului! |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:04 |