Returnarea banilor, in cont
![]() ![]() ![]() |
Returnarea banilor, in cont
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
la rubrica de detalii ce au scris - 1200 reprezinta 15%? - stiu ca daca se fac unele greseli de genul asta au si un temei legal de a cere banii inapoi si tu nu poti invoca ca nu ai stiut cat reprezinta 15%... - nu poti decat sa astepti si sa vezi daca se sesizeaza ei - si poti invoca ca ai f multe depuneri si plati si nu ai realizat eroarea...
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pot face diligente juridice pentru recuperarea sumei, dar ii costa mai mult decit suma.
Mai bine le scrii ca le restitui banii contra o vadra de palinca. De cirese. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
In primul rand, avand in vedere experiente mai vechi, poate fi o greseala a bancii. Caz in care o sa-ti dispara 1000 din cont cat de curand.
Daca asta nu se intampla, frumos ar fi sa le dai tu un semn de viata si sa le explici eroarea, si sa-i intrebi cum vor s-o rezolve, in loc sa lasi un contabil pe undeva sa se dea de ceasu' mortii incercand sa gaseasca de unde-i diferenta la sfarsit de luna. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Alydor |
![]()
|
Nu stiu ce au scris la detalii, banii i-am primit in cont. Pe extrasul de cont la mine scrie doar "INCASARE OP DIN OTPV PLATITOR:EXTREME DIGITAL ZRT."
Ei s-au sesizat si au cerut returnarea banilor, dar eu inca (dupa o luna jumatate) nu am primit certificatul de garantie care ei trebuiau sa il trimita de acu o luna. Si nu vreau sa le returnez banii pana nu imi primesc certificatul de garantie. Ei spun ca l-au trimis, eu nu l-am primit, nu vor sa mai trimita inca unul cu confirmare de primire, drept urmare eu nu vreau sa le restitui banii. Acum au trecut la amenintari ca deschid plangere penala pentru restituirea banilor. baietii au scris mail :" În urma acordului dvs., Extreme Digital a virat în contul specificat de dvs. diferența de preț de 211,47 lei, însă colegii de la contabilitate au virat suma de 1223,19 lei dintr-o eroare, iar cand au realizat acest lucru a fost prea târziu pentru a anula viramentul. " Deci stiu ca au dat-o ei de gard si ca nu e vina bancii. Din cate stiu banca nu poate sa imi opreasca banii din cont fara sa ma anunte. Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 29 Feb 2012, 16:02 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
A, pai asta-i alta mancare de peste.
Ca sa citez un clasic (din memorie). "Daca cineva incearca sa-mi ia ceasul cu forta, ma lupt cu el. Daca acel cineva imi spune in schimb ca vrea sa ma dea in judecata pentru a-mi lua ceasul, prefer sa i-l dau eu de bunavoie" Cat naiba-i costa sa trimita o amarata de garantie de se trag atat pe fund? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Alydor |
![]()
|
Asta ma intreb si eu. Se tot trag pe cur.. ca nu mai au, ca de unde sa stie ei ca nu am primit-o pe cealalta. Asa si? chiar daca as fi primit-o pe cealalta ce sa fac cu ea? sa ma sterg la dos? Sa o pun in rama?
Si NU VREAU sa le dau banii pana nu vad garantia. Banuiesc ca oricine in situatia mea ar fi facut la fel. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
in eventualitatea unui proces trimite un email in care iti conditionezi returnarea banilor, doar cand primesti garantia ca sa existe o dovada scrisa..bafta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Alydor |
![]()
|
Deja le-am trimis e-mailul respectiv si astia o dau din colt in colt... ca nu vor sa trimita, ca daca l-am primit si pe primul si vreau sa am doua garantii... etc... Le-am explicat ca sunt niste incompetenti si cand o sa primesc garantia atunci o sa isi vada banii. Pana atunci n-au decat sa ma dea in judecata.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
eu zic ca nu au ce sa iti faca...si pentru 1000 de ron nu te da in judecata.
naspa cu garantia...ce saraci |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Alydor |
![]()
|
Si eu asta intreb. Au vre-un temei legal pentru a ma putea da in judecata? Mai ales ca firma este din ungaria
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, te pot da in judecata pentru "imbogatire fara justa cauza", prin actiunea denumita "Actio de in rem verso"
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Eu am patit ceva asemanator. La un schimb valutar prin banca, aceasta mi-a virat suma de doua ori la interval de 2 zile. La un an de zile sau mai mult m-au instiintat ca am de plata suma restanta fara nici o dobanda intr-un interval de 14 zile de la instiintare, altfel se pecep dobanzi de intarziere. I-am contactat spunandu-le sa ma pasuiasca, mi-au trimis desfasuratorul de cont ca atasament si instiintarea ca daca mai stau mult pe ganduri ei se duc in actionare judecatoreasca. Am dat banii inapoi, nu era de joaca.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
pe tine te-au cam pacalit:)
nu cred ca au dreptul sa aplice vreo dobanda de intarziere in astfel de cazuri. |
-------------------- |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Mi s-a intamplat si mie, mi-am alimentat contul de la broker (pe bursa, mai la inceputuri) cu o suma relativ consistenta, si a 2-a zi m-am trezit cu dublul sumei in cont
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Alydor |
![]()
|
am discutat cu ei din nou si le-am spus clar: sau imi trimit garantia, sau nu isi vad banii. Cand trimit garantia o sa isi vada banii. Si n-au decat sa ma dea in judecata. Sa vedem cine castiga... eu ca refuz sa la returnez banii care i-au pus in cont din greseala lor si fara ca firma sa imi dea un certificat de garantie, sau ei ca fac pe jmecherii...
Individa aia de la firma ii tot dadea inainte cu Clauze contractuale Generale din secțiunea Ghid juridic, de pe siteul lor, i-am zis sa imi trimita si mie linku cu asa ceva ca eu nu am gasit... S-a facut ca ploua. Drept urmare si eu ma fac ca ploua. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu se poate rezolva simplu si clasic, sa-ti trimita certificatul prin posta, cu ramburs platit (parca asa-i zice)? Adica sa nu-l poti ridica de la posta, pana nu platesti contravaloarea convenita cu ei.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 2 Mar 2012, 18:29) am discutat cu ei din nou si le-am spus clar: sau imi trimit garantia, sau nu isi vad banii. Cand trimit garantia o sa isi vada banii. Si n-au decat sa ma dea in judecata. Sa vedem cine castiga... eu ca refuz sa la returnez banii PE care i-au pus in cont din greseala lor si fara ca firma sa imi dea un certificat de garantie, sau ei ca fac pe jmecherii... Individa aia de la firma ii tot dadea inainte cu Clauze contractuale Generale din secțiunea Ghid juridic, de pe siteul lor, i-am zis sa imi trimita si mie linku cu asa ceva ca eu nu am gasit... S-a facut ca ploua. Drept urmare si eu ma fac ca ploua. Suma respectelor, Alydor cum era cu tratatul ala de gramatica? daca are putin timp te poate reclama la politie ca ai furat bunul, ca teoretic tu nu ai platit nimic pe el. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
stai linistit, banii nu au cum sa mai iasa din cont fara acord din partea ta.
eu zic sa o lasi asa ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Alydor |
![]()
|
pai ar fi cam ciudat sa ma reclame la politie ca l-am furat avand in vedere ca am factura de la curier si factura de la ei. Practic eu am platit 1400 de ron si astia mi-au returnat 1200 de ron. Trimisa de ei prin posta si prin e-mail. Eu vreau fie sa imi trimita aia nenorocita aia de garantie, fie sa ma lase in pace. Banii oricum nu ii trimit inapoi pana nu primesc garantia. Aia sa fie foarte clar.
Plus ca ei pentru a reclama furtul ar trebui sa ma plaseze taman la mama dracu in Budapesta. Si eu in ultimile 10 luni nu am parasit tara... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:38 |