gogumail, cere nr de tel la logarea de pe handroid?
![]() ![]() ![]() |
gogumail, cere nr de tel la logarea de pe handroid?
volint |
![]() ![]()
|
||
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Probabil ti-a montat careva cablul de net prin care te loghezi in acelasi tub cu cele de 380v.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ai cumva pe contul de gmail pusa optiunea aia cu dubla verificare?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Nu-i nici o dubla verificare...
@catalin: ce vrei sa zici? |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si mie-mi cere, chiar cind ma loghez de pe pc. O vreme l-am pasat, a devenit insistent, i-am pus unul la trefla.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La sincronizare nu cere, doar cind te loghezi de pe pagina de web.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
tocmai am verificat, nu cere nimic la mine, gogu are boala pe android...
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Mie nu mi-a cerut niciodata numarul. Sau m-am ramolit eu si nu mai tin minte?
Edit: a, ba da, m-a intrebat si pe mine, inclusiv pe Yahoo. L-am trimis la plimbare si nu m-a mai sacait pe urma. This post has been edited by bmwh548: 6 Mar 2012, 19:54 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
mda, mi-au blocat mie contul pentru spam (nu stiu cum draci mi-a spart unu' contul de gmail si a apucat sa spamuie de pe acolo, ultimele intrari in cont erau din taiwan) si l-am putut debloca cu ajutorul unui mesaj pe care mi l-au trimis pe telefon.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
buntom |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
volint |
![]()
|
@Markos
Am ceva experiente cu nespalati ce ma frecau la icre cu diverse tampenii. Si dupa ce m-am dus la oranji cu balamuc au incetat. Concluzia mea e ca tocmai aia de s-au legat contractual sa nu transpire (adica oranjii) au vomitat baza de date catre pulifricii aia. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io te cred, dar Gugalii nu-s nespalati care vand asigurari/aspiratoare/credite.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Daca-ti pui adresa de goagal pe diversele site-uri pe care e nevoie sa-ti faci cont, sa vezi ce repede te umpli de aspiratoare, viagre, mariri de cifre de afaceri, etc
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Corect, dar aici era vorba despre cu totul altceva.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
volint |
![]()
|
Iar belele... belengheru de handroid nu mai vrea sa deschida attach de pe gogumail... de pe iahu vrea.
Pe desctoapa merge, de pe laptoapa merge... ce draq? am io ghinion? N-am instalat nimioc nou pe caramida, n-am luat nimic neverificat (nescanat, nespalat, nebarbierit). Caramida e un legeu p970 cu handroid 2.3.4. n-am facut update, e cum l-a facut ma-sa. Sugestii? in afara de baros, linie de tren, acid ori saramura... poate ceva mai constructiv. Update la soft nu fac inca; se pare ca nu e recomandat pt pocnitorile facute de elgi. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 01:39 |