Dati-va cu parerea, Despre achizitia mea
![]() ![]() ![]() |
Dati-va cu parerea, Despre achizitia mea
Ciorapel |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
r
m
2
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Afacerea buna e ca te-ai gandit sa-ti iei bicla.
![]() La echiparea respectiva cam ala-i pretul. S-o stapanesti sanatos! This post has been edited by Victoras2001: 8 Mar 2012, 10:35 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
mac1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 March 12 From: Bucuresti ![]() |
asta-i viitorul care ne asteapta
![]() spor la pedalat. faina bicla ! |
--------------------
Nissan
X-trail
2008 2.0ldci 175 CP
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Eu vreau sa reintru in forma.. dar nu se poate. La Constanta ninge de rupe cu niste fulgi cat nuca.
Alooo !! Domnisoara Primavaraaa !! |
--------------------
r
m
2
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu va entuziasmati, dupa ce se va fi vindut bicicleta cu numarul 100.000, se legifereaza revizia obligatorie la 6 luni.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai si acum e obligatorie, daca vrei sa pastrezi garantia.
Vrei sa spui un ITP, nu? ![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pai da! E pacat sa lasi atita lume sa se bucure de ceva si tu, stat, sa n-ai un folos din asta. Impozitul pe bicicleta l-a inventat deja un primar timpit, dintr-o comuna de 2 lei, acum mai multi ani.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
E prima data cand aud asa ceva ... cum sa pui impozit pe bicicleta ?
This post has been edited by Tamango: 10 Mar 2012, 15:32 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
stefan.nick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 29 February 12 From: Sebes ![]() |
Ciorapel - pana trece zapada calareste o bicicleta pentru fitness in fata televizorului
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCI, Dynamique, Estate, 120 CP
2001
|
|
Ciorapel |
![]()
|
S-a dus zapada. A fost trecatoare. Azi am vizitat (calare pe doua roti) 50% din oras
![]() |
--------------------
r
m
2
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca vrei sa slabesti, in primul rand umbla la regimul alimentar si la cantitatea de mancare pe care o servesti zilnic. Bicicleta nu te va ajuta daca mananci o paine pe zi la masa. Poate doar daca pedalezi zilnic 100 de km...
Sa o stapanesti sanatos si sa nu ai evenimente cu ea pe soselele noastre. In curand cred ca pregatesc si eu bicla de umblat, daca se vor anunta peste 10 grade pe afara. |
--------------------
.
.
.
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Pai am renuntat si la paine, si am si grija ce mananc. singurul lucru la care mai trebuie sa renunt este berea ( beau f multa ).
eu am fost prima victima a ciclismului ... torticolis. stau de 2 zile in pat ![]() |
--------------------
r
m
2
|
|
mac1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 March 12 From: Bucuresti ![]() |
Cum sa renunti la bere? N-ai ce face? Lasa domnu' berea la locul ei
![]() This post has been edited by mac1: 16 Mar 2012, 09:41 |
--------------------
Nissan
X-trail
2008 2.0ldci 175 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:02 |