Kony 2012, Manipulare mediatică online
![]() ![]() ![]() |
Kony 2012, Manipulare mediatică online
RZV |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
|
||
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
IN REZUMATACE SAU CINE E ALA SI CE A SAU NU A FACUT. CINE PM ARE RABDARE 1/2ORA SA BLA BLA.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
WTF?
![]() Nici o întrebare cinstită (sau două) nu mai poate pune omu', că ai și sărit la beregată. "Aștept provincia" e o sintagmă consacrată, și nu e adresată neapărat moldovenilor ![]() This post has been edited by RZV: 9 Mar 2012, 19:14 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tataie.. capslocu'...
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bre am zbierat la colegu sa fie mai iegzplicit.PRICEPUSI !
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
pai uita-te tataie la video....pe scurt unu vrea sa faca vedeta pe un criminal de razboi care rapeste copii si ii pune la acte criminale, prin africa pe undeva.....capisi?? vedeta insemnand sa il faca cunoscut intregi lumi pt a putea fi capturat mai usor si pt a fi adus in fata justitiei.....
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
bion |
![]()
|
La aia in Uganda si in zona aia din Africa cam 80% din populatie de bulau sau de pluton.
Picepusi si tu ca boltaru. N-am nici timp nici rabdare sa stau 1/2 ore sa vad reclama aia ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
Nu e chiar asa, ca nu e ca si cum te-ai uita la OTV, sau la alte sisteme la care se face reclama la ceva. Se explica clar niste chestii, si se dau solutii. Cat de eficiente sunt acele solutii, este discutabil. Oricum este un fenomen pe care il salut. Un fel de "terapie soc". E o chestie bine gandita, ceva ce as folosi si eu. Bineinteles, pentru mine este destul de dramatizat materialul, fiindca eu nu am nevoie de plansete si copii ca sa inteleg o situatie. Insa este bine ales materialul, fiindca nu toti sunt ca MINE (adica oamenii care se prind usor de chestii
![]() In concluzie chiar o sa dau share cu clip-ul pe contul meu de facebook. De donat nu donez, pentru ca inca sunt somer, si o regula de baza a mea este: "NU CONTRIBUI, DACA NU AI VENITURI STABILE". ![]() Din partea mea, big up RZV! This post has been edited by Filip: 9 Mar 2012, 20:58 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
HSBP...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
HSFU...
Te salut generatie-n adidasi Te salut generatie in blugi... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 9 Mar 2012, 21:03 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Filip |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Frumoasa initiativa. Poate vin niste idealisti de genu' si pe la noi, si vedem un clip Base 2014 intr-un viitor apropiat.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Io credeam ca e despre impuscaciosii de coafeze...
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Filip |
![]()
|
E fumata faza deja... e istorie. E urat ca scriu asa despre un eveniment in care au murit oameni, insa nu EU reprezint opinia publica/mass media.
![]() This post has been edited by Filip: 9 Mar 2012, 22:56 |
--------------------
Renault
|
|
bion |
![]()
|
Filipe ce zici .Daca tot n-ai bani sa sponzorizezi misculatia dar te roade constiinta de biped te duci pana in Uganda sa-l dai la furnici pe ciudatu` ala ca timp ai berechet minte nu trebe...
![]() Ma rog asta e parere de provincial ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 04:49 |