O tabla ciudata!, ...unde vine ea montata pe motorul de 1310
![]() ![]() ![]() |
O tabla ciudata!, ...unde vine ea montata pe motorul de 1310
Alexa Viorel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 10 August 11 ![]() |
Attached thumbnail(s) 12032012789.jpg ( Size: 809.47k ) Number of downloads: 369 |
||
--------------------
Dacia
1400
Sport This message is approved by Chuck Norris!
|
|||
roby18 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 23 March 10 ![]() |
tabla aia vine prinsa la suportu de la motor si cutia de viteza!
|
--------------------
Dacia
1410
95
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Tabla aia ciudata este de pe partea stg si vine prinsa intre suportul de motor care vine fixat pe bloc (cu aceleasi suruburi) si pe carcasa ambreiajului impreuna cu tabla de protectie a volantei.
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Va fi greu s-o bagi acum, ca trebuie sa desfaci suportul motorului de pe stanga, si trebuie bagata intre suport si bloc, la suruburile de jos, iar capatul cu cele doua piulite sudate, se cupleaza pe cutie. Eu nu ti-as recomanta sa-l mai montezi. In ultimii ani, eu am mers fara amandoua (ca e si pe dreapta). Ar trebui sa aiba si niste distantiere la prinderea pe motor.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
Alexa Viorel |
![]()
|
trebuie sa ridic motorul de pe suport ca sa o montez?ce tabla de protectie a volantei?la mine dupa ce se termina baia se vede cu ociul liber volanta,mai trebuia sa aibe ceva pe acolo,alta tabla?
|
--------------------
Dacia
1400
|
|
roby18 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 23 March 10 ![]() |
putin va trebui ridicat, trb sa desfaci suruburile de la bloc catre cutia de viteza si suruburile de la suport motor
|
--------------------
Dacia
1410
95
|
|
r3d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 5 October 11 From: buzau ![]() |
da mai e o tabla care acopera volanta sau mai bine zis acopera golu ramas dintre motor si cutie.acea tabla dupa cum a spus si colegi mai sus sa prinde pa motor si pa cutie.io am uitat sa le pun si am procedat asfel ca so bag la loc.cu ajutorul unui cric hidraulic am saltat un pic motor,am dat afara cele 2 suruburi de jos care prinde suportu tamponului pa motor.apoi ma bagat sub ea si am lam batut usor cu ciocanu dinspre ventilator spre volantat.apoi mai miste de ea stanga dreapta sus jos ca e cam greu sa le nimeresiti din prima.
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bz 03 gat
|
|
Alexa Viorel |
![]()
|
are ceva daca merg asa fara tabla asta?ma gandesc ca e prea mult de munca pt. nimik.
|
--------------------
Dacia
1400
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Da' te-ai gandit ca o ai montata si aia din portbagaj e dublura?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alexa Viorel |
![]()
|
da man,mam asigurat mai intai si de asta,doar nus retardat sau chior!:ad sub masa: ....oricum ms de ajutor la toata lumea care a postat!
|
--------------------
Dacia
1400
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
Si la ce ajuta tablele astea totusi?nici eu nu le am montate dar le am aks
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
Alexa Viorel |
![]()
|
poi in vremea in care a fost proiectata dacia nu prea erau drumuri asa bune(defapt nici azi nu sunt),probabil servesc rolul de un fel de mini-scut,sa nu zboare pietre si altele in volanta.....plus ca multi baga daciile si prin camp la cules sau la tractat remorci pline de pepeni(eu nu imi bat joc de saraca dacie asa,da sunt altii care o fac)....inafara de asta nu prea folosesc la nimik tablele alea.
|
--------------------
Dacia
1400
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
ma referam la cele 2 table de pe ambele parti nu de scutu de la volanta,sa se inteleaga
This post has been edited by ghitza: 12 Mar 2012, 21:11 |
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
Alexa Viorel |
![]()
|
poi da,de ele vorbeam,nu de carcasa volantei sau scutul de la motor,defapt toate fac acelasi lucru.
|
--------------------
Dacia
1400
|
|
Lucian MC |
![]()
|
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
alea sunt foarte bune de lasat la loc daca tot lea facut fabricantul.
|
--------------------
Dacia
Un sport si un break
1989 1410 si 1995 1410
- IS-60-GVE
|
|
Axll |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 11 December 05 ![]() |
table alea, sau labi de gisca, sunt un fel de contre pentru a fixa mai bine motorul de cutie, pentru a ajuta la reducerea vibratiilor din suportii motor, etc. eu le-am pus de fiecare data cu toate ca e un pic mai mult de munca dar se merita. se poate baga cricul hidraulic sub motor pt a ajuta la centrare daca nu ai canal. spor la surubarit
|
--------------------
dacia
1300
- BZ 04 BJL am vrut mai mult...decit normal...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:08 |