AC de logan pe solenza se poate?
![]() ![]() ![]() |
AC de logan pe solenza se poate?
kuveit |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 20 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
solenza
solenza
2005
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu prea merge aia de la SupeRNova pe Solenza, ce te face sa crezi ca va merge cea de Lighean?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
compresorul, radiatorul, conductele, si cam atit...
|
--------------------
...
...
...
|
|
kuveit |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 20 June 11 ![]() |
Ok mersi frumos.
|
--------------------
solenza
solenza
2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 26 Mar 2012, 07:06) +suport compresor, curea accesorii corespunzatoare, vaporizator, rezervor deshidratant, senzor presiune, supapa detentoare, ventilator mai mare pe radiator - cu 2 trepte (o siguranta in plus, un releu in plus), racorduri electrice compresor->uce injectie si senzor presiune-> uce injectie, setare in uce injectie prezenta AC-ului. Le montezi, le adaptezi si ar trebui sa mearga daca ai loc de vaporizatorul loganului in aeroterma. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
ma referam numai la elementele mai importante...evident ca si celelalte sint necesare da' nu cred ca costa asa mult ca celelalte...
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Esti sigur? Eu zic ca piesele marunte costa aproape cat cele "importante" mentionate de tine. Sa nu uitam de incarcat instalatie cu freon, ulei + verificat de pierderi si daca ai noroc din prima sa nu ai pierderi. Daca ai pierderi, din nou verificat instalatie, incarcat freon si ulei, alti bani alta distractie.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
oricum per total instalatia + montajul + incarcarea + verificarile ulterioare se apropie binisor, daca nu chiar se depaseste, de 1000 euro...
|
--------------------
...
...
...
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Sincer nu merita 700-800 de euro treaba asta. Mai bine o vinzi si cumperi alta cu ac din fabrica. Macar ai garantia ca este pus cum trebuie si nu ai pierderi sau surprize de genul.
Daca gaseti instalatia impreuna cu toate celelalte componente, la un pret decent + un service sau un mecanic care sa le si puna pe masina, atunci merita. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Cu 1500 lei iti pui instalatia de solenza. Pe mine atat m-a dus cu totul(piesele de la dezmembrari)
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
b17kzm |
![]()
|
![]() Clio Group: Members Posts: 51 Joined: 2 March 12 From: militari, bucuresti ![]() |
de unde din dezmenbrari ai luat instalatia de ac si la ce bani ai luat totul
eu nu am gasit mai ieftin de 2000 ron fara motaj |
--------------------
Renault
Clio
2004 my clio
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat instalatia de la cineva din Resita, cu totul m-a ajuns la 1500 lei (montajul l-am facut eu)
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 01:42 |