Parbriz zgiriat, mod remediere
![]() ![]() ![]() |
Parbriz zgiriat, mod remediere
glissando |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- DJ-11-STD
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Exista, dar la 1310 costa peste valoarea unui parbriz nou cu tot cu cheder, e avantajos la masini straine.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
daca e foarte zgariat schimba-l...daca nu mai asteapta un pic si apoi schimba-l
![]() |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
Tonyus |
![]()
|
![]() Simply clever... Group: Members Posts: 211 Joined: 12 April 04 From: Oradea ![]() |
Un parbriz nou (din ala cu banda verde-albastra pe partea de sus) e in jur de 1.300.000 (130) lei.Repararea (doar lipirea) unei crapaturi de aprox. 10 cm e de la 300.000 in sus.E decizia ta dar cred ca lustruirea se duce undeva la 1 mil.Am avut eu un parbriz de nu vedeam nimic noaptea din cauza zgarieturilor(cand cadea lumina farurilor celor din sens opus nu vedeam decat alb in fata mea), iar de cand l-am schimbat nu ma deranjeaza(prea mult) nici cei care vin cu faza lunga.
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi 1.4 16v
2002 "A te certa pe internet (forum) e ca si cum ai participa la un concurs de retardati; chiar daca ai sa castigi, tot retardat ramai!"
COPYRIGHT LIVIU Subscriu... |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare: cat costa sa faci banda aia albastra (asa-zis-ul parasolar). Asta se face de catre baietii aia care fac si geamuri ionizate etc. etc.
Cat costa sa faci geamurile ionizate ??? Am auzit ceva de 45 euro toata masina. Astept raspunsuri..... |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 22:21 |