Prostituate, ati vizitat?
![]() ![]() ![]() |
Prostituate, ati vizitat?
Chiocu Sincai |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 24 March 11 ![]() |
|
||
--------------------
lastun
500
2011
- 364-zkq
|
|||
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.289 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Eu am fost numai la centuriste.
Ce sa votez? |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
da
P.S. era raspuns la intrebarea lu' SiloS ![]() This post has been edited by kum: 5 Apr 2012, 15:15 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ti-e frica
![]() |
--------------------
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Chiocule, care esti tata de ti-e frica sa intrebi pe sleau si te chinui cu alt cont? Sa inteleg ca ai cam vrea sa te duci la eva kent, da' te cam mustra constiinta si vrei sa aflii cat de desfranati sunt ai'lalti?
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Leo sireacu, s-ar duce, da' nu mai are de ce...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg relevanta topicului. Era o tema de dezbatut cu intrarea lor in legalitate, ce implicatii ar fi intr-o asemenea situatie.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca parintele paroh imi da dezlegare, ma duc eu. Numa' sa fie mai spalate, asa ca Eba, Nuti.
This post has been edited by corbex: 5 Apr 2012, 15:48 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Corect. Trebuie sa faci ce zice popa, nu ce face popa.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Si daca popa zice "du-te'n chizda ma-tii" ce faci?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kum |
![]()
|
te duci
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
mai eu nu am fost,dar am vazut multe faze
O fosta iubita,era vecina cu o parapanta ma duceam sa o iau de acasa,uneori o vedeam si pe parasuta nu avea jena,imi spunea de la obraz,sa facem una mica,imi zicea ca nu imi face a mea ce face ea Se intampla asta de multe ori,dar intr-o zi,vine BMW-ul la scara sa o ia la produs,eu stateam in masina asteptam fata mea.Iese ea pe scara,se uita asa la ea,,isi da o limba pe mana,si incepe sa isi spele picioarele ![]() Daca topicul rezista,am sa va mai spun si altele ![]() |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Baga mare acu' pana nu se inchide.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Hai, nea bioane, nu ne mai tine-n tensiune...
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu ca-s bugetar si n-am bani asa ca am facut pe dreacu`n patru sa cenzurat gratis sau asa din prietenie
![]() Asa cunostinte din bransa am avut. ![]() ![]() PS Cine stie ce baba stafidita e acuma ![]() This post has been edited by bion: 5 Apr 2012, 16:25 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.070 Joined: 11 February 04 ![]() |
sper sa nu apara mcub si nutzu si pe aici, stergeti naibii alea cu EBA si NUTZI
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Zilnic
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Era vorba de mers la curve nu de laba
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
C@talineeee iti turti bion facultatile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
experienta?
![]() ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum dracu', si pentru aia platesc? Saracii...
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bion |
![]()
|
Doi ardeleni cu treburi la Cluj tre sa ramana peste noapte acolo. Dupa indelungi discutii pe la 4 am. se hotarasc sa merga la un bordel.Madama chiauna de somn le deschide si-i ia din scurt : Ce vreti ma la ora asta, Da bani aveti? Astia se retrag si mai discuta si vin cu raspunsul : Apoi domna draga avem freo treijdelei ca ne mai trebe si de carte la tren.Aia nervoasa : La 4 dimineat beti si sarantoci mai vreti sa si cenzuratti. Mars labagii dracului.
Dupa juma de ora astia doi suna din noula usa. madama urla la ei : Ce mai vreti mah? Sar`na doamna apai am vint sa platim! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
și ne vorbești subțire la întâlniri
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 17:30 |