Scoala de pilotaj auto
![]() ![]() ![]() |
Scoala de pilotaj auto
Gabi |
![]()
|
||
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|||
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
La Onesti ... scoala lui Titi Aur ...parca la Onesti e :roll:
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Pe ce avioane? Militare sau civile?
Pentru supersonice parca au la Buzau, Bacau si la Deveselu, Caracal |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Scoala de pilotaj auto: Moinesti - Titi Aur; Ploiesti (Strejnic) - George Grigorescu
Scoala pilotaj avio: Academia Romana de Aviatie, Aeroportul Baneasa |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Pe ce avioane? Militare sau civile?
Pentru supersonice parca au la Buzau, Bacau si la Deveselu, Caracal MoneyTalks avand in vedere ca suntem pe un forum auto m-am referit automat la scoala de pilotaj auto. Oi fi eu student la aeronave dar greutatea nu imi permite scoala de pilotaj pentru avioane militare. La civile poate si aia stiu unde se face. |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
Gabi |
![]()
|
Mersi Marty, MMihai. Detalii suplimentare stiti cumva?
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Dar prin zona Timisorii cunoasteti careva vreo scoala de pilotaj auto ? Si eventual pe ce masini se fac?
Ma refer la pilotaj profesionist/de raliuri, ca carnet de conducere am deja. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
La Bacau stiu ca s-a deschis o scoala de karting (nu rideti ca asa a inceput si Shumi). Costa 50 mil. pe an.
Ma bate gindul sa-mi inscriu si eu baiatul acolo. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
50 mil pe an ???
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ihi, crezi ca Seche nu-si scoate banii investiti in circuit
![]() Acum fara gluma, cam cit crezi ca te-ar costa benzina pe un an, profesor (si nu profesor de liceu, platit cu 3 mil pe luna), chiria kartului (ca doar nu vii cu el de acasa), chiria circuitului (ca se cam consuma pe antrenamente) si ai sa vezi ca nu e chiar atit de mult. Gindeste-te ca o vizita pe circuitul lui Shumi costa 10 euro/10 min. Mai greu e ca fiind la Bacau, te mai cost in plus si cazarea, masa etc. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Si cit dureaza o sedinta de asta? Cit de des se face?
Pretul e OK, mai ales daca banii nu trebuie dati toti odata. Si in plus, pilotajul e un lux, iar orice lux isi are pretul sau. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
paulp |
![]()
|
Daca vrei cu adevarat, am vazut un anunt in ziar, pot sa-l caut deseara si sa-ti dau nr. de tel de la scoala. :wink:
Dar cum vad ca esti in Austria poti incerca la scoala lui Gerhard Berger ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ROBY 06-TFA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 9 April 05 From: BRASOV ![]() |
QUOTE(Gabi @ 25 Oct 2003, 23:14) Oameni buni poate sa imi spuna si mie cineva care stie pe unde gasesc asa ceva in Ro? Pe undeva mai aproape de bucuresti? As dori de asemena preturi, masina pe care se face, conditii tot. Scoala lui Titi Aur de la Onesti Jud Bacau(cursurile practice se desfasoara la Harja)care acum este sub ape,a lui Stefan Vasile la Bucuresti si ar fi si la noi la Brasov.La Stefan Vasile pretul este de 250 Euro cu masina lor si in jur de 150 cu masina ta.Mai multe detalii gasesti pe www.autorally.ro. |
--------------------
dacia
1310tlx/Logan1.6mpi/Sport 2000
1988/2007/1986
- bv 06 tfa/bv xx ara/
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@ROBY da si tu un link ceva ca eu n-am gasit pe site-ul ala nimic referitor la scolile de pilotaj (poate am orbul gainilor
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 15:32 |