Probleme Relantiv, Probleme Relantiv
![]() ![]() ![]() |
Probleme Relantiv, Probleme Relantiv
Born2kill |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 14 March 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1996
|
|||
r3d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 5 October 11 From: buzau ![]() |
in primu rand incepi si verifica delcoul in special avansul vacumatic(cel mai probabil capsula sparta).dupa incepi cu masurarea fiselor la bujii,masurarea
bujiilor.trebuie sa aiva o rezistenta cat mai mica si cat de cat egale intre ele.si nu te baza pa jiglerele astea noi ca sunt de tot rasu mai bune sunt alea alea tale.iau usor cu verificatu cu cap si ai sa ii gasesti buba. |
--------------------
dacia
1310
1999
- bz 03 gat
|
|
Nextclub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 31 March 11 ![]() |
Verifica daca mai ai diuza in furtunu ala care vine in teul de la carburator!
P.S. e relantiu nu relantiv! This post has been edited by Nextclub: 17 Apr 2012, 21:14 |
--------------------
Dacia
1310
1998 CN
- NT-05-JCV
|
|
Born2kill |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 14 March 12 ![]() |
ms colega! dar sa sti ca nu eu am scris! am ramas cu masina in oras , si lam sunat pe fratemio si la-m rugat sa scie pe forum!
acuma ploua calumea,nu am garaj asa ca o sa astept ca sa isi revina vremea dupa care ma apuc! sa vad daca i dau de capat multuesc pentru ajutor ,acuma stiu de unde sa incep macar:) |
--------------------
Dacia
1310
1996
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
fullhouse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 13 June 07 From: Satu Mare ![]() |
|
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 13:33 |