[CUMPAR] urgent difuzor fatza Solenza (original), Cumpar rapid difuzor de usa de la Solenza
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] urgent difuzor fatza Solenza (original), Cumpar rapid difuzor de usa de la Solenza
Solenzul |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|||
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
UP!
Nimeni?!? Inca astept oferte. Am mare nevoie. |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
Solenzul |
![]()
|
UP!
|
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
dannygambino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 28 January 10 From: Bucuresti ![]() |
am eu, ai alte difuzoare bune sa intre in orificiul ala din usa fara a modifica nimic?
|
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
Solenzul |
![]()
|
Salut Dannygambino!
Nu am altele si nu stiu daca s-ar potrivi altele fara absolut nici o modificare. Din ce am mai auzit in general am inteles ca sunt si alte difuzoare ce se potrivesc acolo. Dar sa iti spun o marca sau un model nu cunosc. Stiu doar ca sunt difuzoare cu diametrul 13 cm cele care se potrivesc acolo. Modificarea face ca magnetul respectivului difuzor sa intre in locas. Mie nu imi trebuie cinestie ce sunet de aceea caut difuzoarele standard. Acum ca tu spui ca ai acele difuzoare m-ar interesa sa vad poze cu ele si sa imi comunici un pret. De preferinta in PM (mesaj privat) ca sa nu vada concurenta ![]() O seara buna! |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
dannygambino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 28 January 10 From: Bucuresti ![]() |
sincer sa fiu habar nu am cat sa iti cer, iar poze ceva mai tarziu, ca mai am cateva de facut pe la masina, si probabil sa le inlocuiesc pe alea cu niste pioneer pe care le am (numa ca asa ma foote o lene in a taia din fata de usa iar... ca sa intre magnetii -de numa')
gata si modificarile , montat 2 pioneer 2x25w in usi, si scos panaramele de le doresti tu, soptes-te tu o oferta ca eu nu pot sa dau pm inca ![]() This post has been edited by dannygambino: 12 May 2012, 13:26 Attached thumbnail(s) Photo0009.jpg ( Size: 351.68k ) Number of downloads: 61 Photo0010.jpg ( Size: 377.71k ) Number of downloads: 72 |
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
Solenzul |
![]()
|
Mersi de poze. Ai mesaj privat de la mine.
|
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
Solenzul |
![]()
|
Topicul se poate inchide si eventual sterge pentru a nu mai ocupa locul si spatiul pe server.
Difuzoarele au fost achizitionate de la utilizatorul Dannygambino deoarece a fost singurul ce mi-a facut oferta. Difuzoarele sunt exact ca in poza, in stare buna si estetic si functional si sunt pe deplin multumit. Pe aceasta cale ii multumesc pentru seriozitatea si promptitudinea de care a dat dovada. Va doresc tuturor o seara buna! |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:37 |