DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> casco plateste tot?, platesc din buzunar

albugelu
post 7 Aug 2005, 10:47
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am masina avariata pe partea dreapta spate(usa + aripa) si am fost la un servis care are intelegere de plata cu firma la care am casco, numai ca ma programat peste 40 zile. Vreau sa merg la alt servis sa o rezolv mai repede si trebuie sa platesc din buzunar dupa care ma duc la casco sa-mi dea banu. A mai procedat cineva asa? voi primii toti banii inapoi? unsure.gif

--------------------
logan preferance/1,6 - CL 05 GIA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan_o
post 7 Aug 2005, 13:53
Post #2

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

From: Bucuresti

Casco iti da banii inapoi, desi si aici depinde de ce iti fac aia. Cel mai sigur e sa te duci intr-un service cu care soc de acsco are decontare directa. Ca altfel risti sa nu-ti dea toti banii inapoi. Trebuie sa te uiti cat costa in service-ul ala ora de manopera apoi sa ii intrebi daca iti deconteaza. Pe urma, pentru fiecare piesa inlocuita trebuie sa fii sigur ca ai aprobare. Mai bine mai astepti un pic

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
marianrec
post 7 Aug 2005, 14:36
Post #3

membru drept

From: Galati

Firma de asigurari trebuie sa aiba contract cu mai multe service-uri.. Mergi la toate daca nu esti multumit, iti alegi un service, mergi la firma de asigurari si le spui la ce service vrei. Ei trebuie sa incerce sa faca un contract de colaborare cu acel service nu tu sa stai dupa ei.. Citeste cu atentie contractul de asigurare pe care l-ai semnat.

--------------------
Dacia 1310 1990, 1994 - GL03WWT & GL07NAT
bau
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 09:23
Forum Renault