Unde pot sa vand avantajos monezi vechi din aur?, din 1891/ 1913 aur 24K, valoare 4 ducati
![]() ![]() ![]() |
Unde pot sa vand avantajos monezi vechi din aur?, din 1891/ 1913 aur 24K, valoare 4 ducati
Victorine |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
e-bay germania, austria, franta, marea britanie...
sau muzeul de istorie, de exemplu din viena, budapesta, berlin, praga... This post has been edited by george_scala_2004: 14 May 2012, 14:49 |
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mai bine întrebi pe un forum specializat.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
nu cred ca valoarea numismatica e mai mare decat strict cea a metalului.
nu sunt monede rare. uite aici, editia 1915, conditie excelenta: http://www.olympusgold.com/World_Gold_Coin...gold_coins.html 770 de dolari pentru ~ jumatate de uncie, pretul pietei la aur. This post has been edited by Han Solo: 14 May 2012, 14:57 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Mulțumesc, nu știam de forumul respectiv.
Are rost să încerc și la BNR? Sau oferă și ei doar cât face metalul? |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
astea nu-s d-alea de poarta tigancile in cap? Vezi cat da o tiganca pe ele...
This post has been edited by skija: 14 May 2012, 14:57 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Victorine |
![]()
|
De fapt cred ca țigăncile poartă pe cap salbe de cocoșei, dar or fi și de-ăștia. Și îi mai purtau bunicile mele la horă când erau fete mari...
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si ce ai tu sint cocosei, chiar daca nu li se vede putsa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Da unde e restu salbei de galbeni?
![]() Cum de au scapat de recoltare pe vreme tovaraseilor? ![]() CheveresPortCupluCca1925.JPG ( Size: 134.77k ) Number of downloads: 12040 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vreo doua feluri de monede n-au fost confiscate. Ceva cu Franz Josef, de nu stiu ce valoare. Bunicii i-au lasat doua din astea, dintre ceva mai multe, care au luat drumul PSD-ului.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victorine |
![]()
|
Exact alea-s pozele de la bunica-mea din soba mare
![]() ![]() 14 May 2012, 20:15: Oricum, după cum se-arată lucrurile deocamdată, nu sper să iau pe ei mai mult decât valoarea aurului (parca spunea cineva valoarea aurului + 8%, dar nu știu de ce...) This post has been edited by Victorine: 14 May 2012, 19:15 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
corbex |
![]()
|
Monedele alea nu sint raritati. Au circulat inainte de WW I cu tonele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(Victorine @ 14 May 2012, 18:54) <span class='edit'>14 May 2012, 20:15:</span> Oricum, după cum se-arată lucrurile deocamdată, nu sper să iau pe ei mai mult decât valoarea aurului (parca spunea cineva valoarea aurului + 8%, dar nu știu de ce...) E ceva mai complicat decat atat. Logic, ai valoarea metalului din ele, la care se adauga, grosso modo, cat de rare sunt si in ce conditie: http://en.wikipedia.org/wiki/Coin_grading Rare nu sunt deloc, iar din punct de vedere al conditiei sunt undeva intre Fr si AG, as zice eu din poze, facand abstractie de toarta lipita. |
--------------------
White Star
Titanic
|
Victorine |
![]()
|
Am ințeles, merci. După ce am mai săpat puțin, am ajuns încet-încet și eu la aceleași concluzii.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ai putea să păstrezi una s-o porți la gât pe sub tricou, cu un lănțic de bun gust.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(bion @ 14 May 2012, 19:26) Si-a adus aminte bion ca mai are ceva poze, de cand era tanar. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Ciocatele erau la moda.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Si uite-l ce bine seamana cu Vasile Avram.
ciudat_vasile_avram_prefera_puscaria_motivul_real_pentru_care_fostul_sef_al_arbitrilor_nu_a_cerut_eliberarea_size1.jpg ( Size: 19.9k ) Number of downloads: 7484 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 14 May 2012, 23:03) Incredibil cât s-a schimbat, în 30 de ani ![]() taran-octav-ganea-resize.jpg |
--------------------
Reno
Megan
|
|
daniM |
![]()
|
Aici are pume agricole.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Victorine |
![]()
|
OK, nu cred ca mai am ceva de aflat aici, s-ar putea foarte bine inchide topicul, eventual daca vand, va spun ce si cum, poate mai dezgroapa si altii aurul, eu zic ca abia anul asta o sa inceapa criza adevarata...
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Han Solo |
![]()
|
si eu zic ca aurul e la cel mai jos nivel din urmatorii 5 ani, ca sa fiu optimist.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
Victorine |
![]()
|
Tocmai de-aia ma gandeam sa vand deocamdata doar unul, ca sa iesim momentan din kkat
![]() Saracii bunici, au muncit de si-au strambat oasele, au carat la oras plase cu de-ale gurii cand la alimentara se gaseau numai batatoare de covoare si conserve de-un singur fel, ne-au ascuns la loviluție când ne-au expediat părinții la țară ca dădeau ăștia cu boabe prin Timișoara , acum tot la grija lor am ajuns, ne-ajută și de dincolo... Așa că ia vă rog nu mai faceți mișto de omul ăla care-și lucră pământul încălțat în pume agricole, că bunica mergea desculță la sapă și am mers și eu cu ea toate vacanțele de vară și toamna la recoltă. Era greu da' era frumos. De-aia imi vine greu sa ma despart de tablele alea, că altfel, în afara de verighetă alte atârneli nu-mi plac. This post has been edited by Victorine: 14 May 2012, 23:05 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(Victorine @ 14 May 2012, 23:58) Așa că ia vă rog nu mai faceți mișto de omul ăla care-și lucră pământul încălțat în pume agricole, că bunica mergea desculță la sapă Si bunicii nostri la fel, ca nu ne tragem din Rockefeler nicicare,asta in primul rand.In al doilea nu facea nimeni misto de omul ala,mai citeste odata de la inceput,cat despre problema ta cred ca era mai ok sa fi intrebat printre cunoscutii tai de incredere decat sa bati toba pe un forum public. This post has been edited by daniM: 15 May 2012, 07:23 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
După ce a scăzut în cinci din ultimele șase ședințe de tranzacționare, prețul aurului a ajuns la jumătatea lunii mai la nivelul din decembrie 2011, cea mai joasă cotă din acest an. Acest fenomen este unul surprinzător având în vedere că haosul financiar din zona euro s-a întețit iar ritmul de creștere economiei globale este scădere.
http://www.adevarul.ro/financiar/business_..._700730037.html QUOTE Han Solo Posted Yesterday, 23:41 si eu zic ca aurul e la cel mai jos nivel din urmatorii 5 ani, ca sa fiu optimist. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3427913 This post has been edited by george_scala_2004: 15 May 2012, 13:36 |
--------------------
...
...
...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Victorine stai flexat ca onorabilii colegi mistocari e invidiosi pe orice. Cand ploua pruritul e mai intens.Tu gandeste pozitiv . Pe vremea cand strabunicul tau purta ciocate si mireasa echivalentul a zece "case" la curte sudiste la gat si pe batic, tracii danubieni si urmasii lor transhumanti in Ardeal erau fani Zaharia Stancu pe mosiile altora visand la cate un galben de ala. A venit cooperativizarea si i-a adus pe toti la acelasi numitor
![]() Am fost rau ![]() ![]() This post has been edited by bion: 15 May 2012, 17:33 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
Răule!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(bion @ 15 May 2012, 18:22) Pe vremea cand strabunicul tau purta ciocate si mireasa echivalentul a zece "case" la curte sudiste la gat si pe batic Si acum e altfel? ![]() salbe_de_aur_masini_de_lux_si_sute_de_invitati_la_nunta_fiicei_bulibasei_din_grajduri_foto.jpg ( Size: 39.16k ) Number of downloads: 292 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:10 |