Pete vopsea, pete ca si cum ar fi matuita vopseaua
![]() ![]() ![]() |
Pete vopsea, pete ca si cum ar fi matuita vopseaua
Fulger Mcqueen |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 10 May 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 MCV 1.5 dci 65 hp
- AB-06-EZV
|
|||
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
incearca un polish
|
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
Fulger Mcqueen |
![]()
|
cat ma costa un polish pentru capota motor? Il fac eu acasa adica cu o solutie ceva sau inntr un atelier specializat?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 MCV 1.5 dci 65 hp
- AB-06-EZV
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
poti sa-l faci si tu acasa dar nu prea merita, o sa dai banii pe pasta si probabil n-o sa nimeresti exact ce trebuie nici ca marca si nici ca granulatie . Si cu carpa in mana nu poti sa obtii cateva sute de turatii pe minut cum face masina de polishat , asa ca mai bine te duci la o spalatorie sau atelier care face asta toata ziua. Undeva la un 50 lei apreciez eu lucrarea. Si sunt aproape sigur ca n-are treaba cu noroiul ci mai degraba de la spuma activa ti-au aparut petele.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
Fulger Mcqueen |
![]()
|
Eu am zis ca e de la noroi deoarece petele sunt exact dar exact cum sunt stropii de noroi la fel de mari si cu aceiasi forma adica e o coincidenta prea mare sa nu fie asa.
Am auzit ca pot sa dau cu o carpa imbibata in motorina este oke? adica afecteaza vopseaua sau lacul si crezi ca ar avea rezultate?As vrea ca polishul sa fie ultima solutie ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 MCV 1.5 dci 65 hp
- AB-06-EZV
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 16:17 |