S-au ars luminile de pe bord, Mii s-au ars luminile de pe bord
![]() ![]() ![]() |
S-au ars luminile de pe bord, Mii s-au ars luminile de pe bord
florynn_n |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2004
- AG92FBE
|
|||
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Sunt becuri, se gasesc insa cei mai multi le inlocuiesc cu leduri. Cauta la Bursa.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
B!ll |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 18 March 11 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca pentru ""rotilele" de la ventilatie este un singur bec, cum erau si pe vremuri la batranele Dacii.
Ca sa-l schimbi, scoti masca de la consola centrala tragand ferm dar cu atentie din partea de jos, de la scrumiera. Sunt 6 cleme: doua jos, doua putin mai jos de radio, pe lateral si 2 sus deasupra radioului. Apoi cu un torx 20 desfaci suruburile de la blocul de comanda al climatizarii si il rasucesti in interior dupa ce scoti mufa de alimentare. Becul are un soclu patrat care se rasuceste jumatate de tura si este plasat intre robinetii de sus. Te chinui un pic sa-l pui asa ca fii atent care sunt miscarile cand il scoti pe cel ars astfel incat sa le faci in ordine inversa la montaj. Eu am gasit acest bec parca cu 3 Ron/buc dar undeva la tara, asa ca nu am avut de ales... La butoane sunt niste becuri minuscule, aici chiar ai nevoie de un electronist sa-l inlocuiasca cu un LED. |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 16V
2010 Laureate
- B 18 CVB Prostii invata din greseli si desteptii de la altii
|
|
kti |
![]()
|
![]() ,,hobyst,, Group: Members Posts: 123 Joined: 20 May 08 From: CRAIOVA ![]() |
corect explicat
suficient mura-n gura spor |
--------------------
logan
1.4/gpl/stag200-4 ,1,5 diesel
2005
- xx-70-xxx
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
QUOTE(B!ll @ 21 May 2012, 09:34) La butoane sunt niste becuri minuscule, aici chiar ai nevoie de un electronist sa-l inlocuiasca cu un LED. Pe un set de 4 butoane cu tot cu cochilia de plastic am dat 20 roni anul trecut la un magazin al unor baieti de pe forumul vecin, nu e nevoie de electronist decat daca doreste sa le schimbe cu leduri, caz in care personal recomand schimbarea completa a iluminarii bordului si consolei. |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 08:36 |