Groapa + strambat janta
![]() ![]() ![]() |
Groapa + strambat janta
Alexio |
![]()
|
||
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
e logic sa-ti traga intr-o parte cand ai anvelope cu profile diferite pe aceeasi axa.
Personal, daca s-ar lungi situatia, as muta rezerva pe spate ![]() This post has been edited by Ov: 22 May 2012, 09:15 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
In cateva ore merg sa indrept janta, nu am indreptat jante niciodata, e din tabla, habar nu am ce implica asta, cat costa cum se face etc...
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.632 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Costa undeva la 20-30lei si ti-o indreapta cu un pistol pneumatic cu diferite capete.. Intai verifica anvelopa daca mai e utilizabila si de abia dupa aceea indrepti janta... Automat dupa montaj daca totul e ok sa faci si o echilibrare.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Alexio |
![]()
|
Am fost la vulcanizare, rolurie nu aveau insa mi-a intreptat-o destul de frumos cu ciocanul si apoi cu o cheie franceza i-a refacut muchea. Asa la prima vedere inafara de faptul ca are vopseaua sarita, totul este frumos la ea. La echilibrare a avut nevoie de un singur plumb si s-a echilibrat perfecta, pusa pe masina este totul bine acum, totul perfect.
Sa vedem daca tine aerul insa, sper sa nu scape pe langa janta, cauciucul este in stare perfecta. |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
victor394 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 7 December 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Anul trecut in septembrie am trecut cu rotile din dreapta peste o piatra concasata de 5-8 cm, in orasul Alesd, pe drumul european; cand am vazut-o, eram prea aproape ca sa o ocolesc, si nu am vrut sa schimb brusc directia. Aveam anvelope noi, rulate 400 km. Cand am ajuns la Cluj, am scos bucati de piatra dintre caneluri, dar nu erau infipte in cauciuc, deci nu era nici o urma pe banda de rulare, intre profile. Nu am avut viteza mare, circa 30 km/h, masina fara incarcare mare, si presiunea 1.9 fata si 2,1 in spate (cu 0,1 mai mult ca cea recomandata).
De atunci am circulat numai in oras si anvelopele se comporta normal, dar am citit ca pot apare deteriorari interne in astfel de situatii. Intrebarea mea este: are rost sa le demontez pentru inspectie? Pot rula cu ele pana la 95 km/h fara risc de explozie? |
--------------------
Dacia
1310
TX (MLS) 1989
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 18:50 |