instalatie GPL CCI, prelungire valabilitate rezervor/butelie
![]() ![]() ![]() |
instalatie GPL CCI, prelungire valabilitate rezervor/butelie
granic |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 22 February 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1999 break injectie
|
|||
r3d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 5 October 11 From: buzau ![]() |
nu am auzit niciodata ca iti expira termenu de ultilizare a buteliei.io am butelia pa masina de 11 ani si din care acum un an am montat pe alta masina.am montat butelia inainte sa trec actele pa numele meu si asfel mi-au trecut si butelia in certificatu de inmatriculare
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bz 03 gat
|
|
katalin5 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 4 July 09 From: Pitesti ![]() |
cand am facut itp ul masinii, cei de acolo mi au spus ca urmatoarea inspectie nu se mai face daca nu schimb butelia. are durata de viata 10 ani, apoi se schimba, nu exista varianta iscir-izarii
|
--------------------
dacia
dacia 1300
1975
- ag05gzh
|
|
GL 01 NJL |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 194 Joined: 16 January 11 ![]() |
Din cate stiu eu trebuie sa cumperi alta.
|
--------------------
Audi
A4
1.9TDI/B5/1996
|
|
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Mi se pare o golanie tipic romaneasca, sa lovesti aiurea tot in ala fara bani ( ca cine are, nu merge pe GPL...). Eu am butelie tot de 10 ani si de curand am inspectat-o la interior si arata impecabil. De ce sa o schimb??? Teoretic ar trebui si rezervoarele de benzina de tabla sa fie schimbate odata la 10 ani. Ce sa mai zic de buteliile de aragaz, vechj de zeci de ani care inca se folosesc... Si care sunt facute din tabla mult mai subtire. Nemernici...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
GL 01 NJL |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 194 Joined: 16 January 11 ![]() |
Eu cred ca butelia de gaz nu e acelasi lucru ca rezervorul de benzina..
|
--------------------
Audi
A4
1.9TDI/B5/1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:14 |