Pompa benzina originala, pret
![]() ![]() ![]() |
Pompa benzina originala, pret
Florin1978 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 30 May 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Berlina
2008/Laureat Plus
- BC 78 BFM
|
|||
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Una de la dezmembrari e cam 100 - 150 lei, una noua 600 - 700 lei.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Anul trecut am avut si eu pb. cu pompa si am fost nevoit sa o schimb.
Sunt 2 variante: 1. Schimbi doar motorasul, caz in care iesi mai ieftin (preturi incepand de la 100 ron pt unul compatibil aftermarket) 2. Schimbi tot ansamblul - care pe langa motoras mai contine si filtrul, plutitorul, o supapa, niste conducte si carcasa de plastic. Pretul variaza incepand de la ~370 RON (QWP) pana la ~680-700 RON (BOSCH - cea de origine). |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Florin1978 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 30 May 12 ![]() |
va multumesc! la originale iti ofera garantie producatorul? sau service-ul?
|
--------------------
Dacia Logan
Berlina
2008/Laureat Plus
- BC 78 BFM
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
bursuq |
![]()
|
![]() 112...ce urgenta aveti??? Group: Members Posts: 139 Joined: 6 January 07 From: bucuresti, sector 4 berceni ![]() |
daca ma puteti ajuta si pe mine.... acel motoras din cate am inteles se poate achizitiona ca reper separat... de unde anume as putea sa-l cumpar? online se pare ca nu gasesc nimic.... sau imi scapa mie ceva?
|
--------------------
renault
megane sedan 2005
1.5 Dci 60 kw (82cp) " Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul " (Mircea Badea)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 12:49 |