Pot sa vopsesc senzorii in culoarea masinii?
![]() ![]() ![]() |
Pot sa vopsesc senzorii in culoarea masinii?
geotigaita |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 1 June 12 From: Curtea de Arges ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008 Ambiance
- AG-04-TJJ
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Iti spun sigur ca daca-i vopsesti n-o sa se mai poata duce dupa sifoane, in rest o sa faca servici multe.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Rezulta raspuns final DA.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
geotigaita |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 1 June 12 From: Curtea de Arges ![]() |
ok ms bobo credeam ca fac vreo prostie
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Ambiance
- AG-04-TJJ
|
|
danimarconi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 29 April 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Se pare ca depinde de senzorii de parcare pe care ii ai. Sunt unii care suporta un singur strat de vopsea. Altii deloc fiindca poate influenta raza de actiune si functionalitatea senzorului.
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
- ....numere de HD...
|
|
geotigaita |
![]()
|
Iti spun sigur ca daca-i vopsesti n-o sa se mai poata duce dupa sifoane, in rest o sa faca servici multe. mda ms esti un "domn"
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Ambiance
- AG-04-TJJ
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
N-au ma nici pe dracu nu mai speriati omul, eu unul nu am auzit la cineva sa apara probleme dupa ce au fost vopsiti.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
geotigaita |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 2 Jun 2012, 19:18) Iti spun sigur ca daca-i vopsesti n-o sa se mai poata duce dupa sifoane, in rest o sa faca servici multe. eu am pus o intrebare cine vrea raspunde cine nu, NU. Daca vrei sa ne luam la mistouri ne luam ![]() 4 Jun 2012, 12:04: QUOTE(bobo77 @ 3 Jun 2012, 22:09) N-au ma nici pe dracu nu mai speriati omul, eu unul nu am auzit la cineva sa apara probleme dupa ce au fost vopsiti. multumesc ![]() This post has been edited by geotigaita: 4 Jun 2012, 12:04 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Ambiance
- AG-04-TJJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:47 |