DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> bate planetara in mers

f4nuu
post 6 Jun 2012, 15:35
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salutari tuturor...ma scuzati daca deschid acest topic gresit si unde nu trebuie, la dacia mea din 2001 i-am scimbat rulmentiipe stanga fata, si bunicul meu avea o presa care venea prinsa in prezoane si impingea in planetara, el mi-a zis ca e de scos rulmenti dar eu cred ca e de scos planetara de pe fuzeta...in fine am cam fortat planetara cu presa aia si pana la urma nu am mai strans de presa aia ca imi era cam frica si am dat-o deoparte ( planetara deja aproape iesise de tot de pe fuzeta si era teapana cand era stransa presa aia) , schimb rulmentii pun tot la loc ... si cand ajung la asfalt incepe sa se auda batanad planetara de pe stanga in viraj usor stanga, a doaua azi plec iar si se auzea si in drum drept dupa cum accelera...daca o lasam sa mearga usor fara sa accelerez ceva mai tare se auzea putin , cum acceleram cum se uazea mai tare....ce este de facut? am stricat planetara ?imi trebuie alta noua? ce sa ii fac? multumesc anticipat

--------------------
Dacia 1310 2001 berlina
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bucatzel
post 6 Jun 2012, 15:41
Post #2

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

Da' iti era asa greu sa cauti inainte sa deschizi topic nou?

Sau n-am fost eu atent, si nu s-o discutat pe nicaieri bataia de planetara?

Evident, aici se inchide.

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 23:22
Forum Renault