O poiezie care mi-a placut foarte mult, & cenaclu "Hiena literala" - split -
![]() ![]() ![]() |
O poiezie care mi-a placut foarte mult, & cenaclu "Hiena literala" - split -
floral |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 15 April 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol
2005
- gl09ynt porsche cayenne, bentley continental,masserati quattroporte
Cum recunosti un om de exceptie...cand toti imbecilii se unesc impotriva lui. |
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
o poiezîe.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
se scrie POESIE. basistilor!
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
floral |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 11 Jun 2012, 12:03) QUOTE(Markos @ 11 Jun 2012, 12:07) Da...ce sa mai spun...mai greseste omul, mai fuge mana pe taste. ![]() Am in schimb un mare noroc cu ,,colegii'' de pe forum, care m-au corectat ![]() ![]() 11 Jun 2012, 12:38: QUOTE(skija @ 11 Jun 2012, 12:21) Tati, ai uitat sa inghiti bilobilul sau esti pe reteta de prostamol. This post has been edited by floral: 11 Jun 2012, 12:38 |
--------------------
renault
clio symbol
2005
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Daca tot esti asa cunoscator, spune-ne si noua, care-i bancul totusi?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
floral |
![]()
|
|
--------------------
renault
clio symbol
2005
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nu te ingrijora de desteptaciunea mea, bate-ti capul cu a 'mnitale.
Io ma refer la poiezia bardului national, postata in topicul al naibii de lar denumit "un banc". Daca vrei sa pari cult-post-decembrist, pune si tu poesii de-ale Anei Blandienei (Il mai stii pe Arpagic? ), sau din productia personala a lui Mircea Dinescu-fa-te-ca-gandesti. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
floral |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 11 Jun 2012, 13:07) Nu te ingrijora de desteptaciunea mea, bate-ti capul cu a 'mnitale. Io ma refer la poiezia bardului national, postata in topicul al naibii de lar denumit "un banc". Daca vrei sa pari cult-post-decembrist, pune si tu poesii de-ale Anei Blandienei (Il mai stii pe Arpagic? ), sau din productia personala a lui Mircea Dinescu-fa-te-ca-gandesti. Am considerat ca poezia care am postat-o are iz de poanta,snoava si are o valoare daca poat sa spun, cu mult mai mare si mai buna decat destule poante si bancuri din topicul asta. In plus, nu am vrut sa deschid un alt topic pentru poezie. Tot la adresa ta, chiar nu imi fac mari probleme vizavi de cat de mult te duce capul, dar ai pus o intrebare destul de toanta si nu in ultimul rand ai facut ,,echipa'' cu hienele si sacalii de pe forum.De, spirit de echipa. Din pacate pentru tine, pare, asa zic eu, pare un forum ,,liber'' in care consider ca trebuie sa ne simtim bine si nu sa se ajunga in situatiile de mai sus postate. Deci iti convine sau nu, eu unul am sa postez aici inclusv poezii cu aspecte comice chiar daca sunt de Blandiana,Dinescu si alti poeti postdecembristri. Asa ca mai gandestete cand deschizi gura. Apropo, citeste ce scrie in semnatura mea. This post has been edited by floral: 11 Jun 2012, 14:01 |
--------------------
renault
clio symbol
2005
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Markos |
![]()
|
Pai a dat serci dupa "poiezie".
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bucatzel |
![]()
|
Aaaaa, era greu de deschis un topic nou?
Pai de ce nu zici asa dom'le. Sa stii ca nu te impusca nime' deca le folosesti pe alea deja deschise. http://www.daciaclub.ro/Poezia-care-ne-place-t198545.html sau http://www.daciaclub.ro/Ar-fi-posibila-rei...ra-t196885.html si daca te imprietensti cu functia sărci, sunt ferm convins ca mai gasesti cateva. L.E. Oricum, il recomand pe primul, se potriveste ca o manusa. This post has been edited by bucatzel: 11 Jun 2012, 14:08 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Markos |
![]()
|
Plus ca avem topic bun la toate.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu-i, si nici Rodi. Astia doi (?) stiau drumul spre topicul cu poezele.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
tatabobu |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() parcai mai frumoapsa amea |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
floral |
![]()
|
Avem si crocodili avem pe aici.
![]() Attached thumbnail(s) imgres.jpg ( Size: 11.83k ) Number of downloads: 480 |
--------------------
renault
clio symbol
2005
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Markos @ 11 Jun 2012, 15:03) Puni si tu didi-supt o legenda, cu numele si prenumele. Ca nu toti cunoastem fauna dacia club in persoana, in direct si in reluare. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
Ăla mai dolofan din șentru e Kum.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(floral @ 11 Jun 2012, 14:53) Am considerat ca poezia care am postat-o are iz de poanta,snoava si are o valoare daca poat sa spun, cu mult mai mare si mai buna decat destule poante si bancuri din topicul asta. Aha, ce cuvinte mari pentru unul care nu știe cum se scrie "poezie" ![]() ![]() QUOTE(floral @ 11 Jun 2012, 14:53) [...] si nu in ultimul rand ai facut ,,echipa'' cu hienele si sacalii de pe forum.De, spirit de echipa. [...] Apropo, citeste ce scrie in semnatura mea. Dacă ești așa "dă ecscepție" și ne consideri imbecili, de ce mai stai printre noi? ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 11 Jun 2012, 22:16 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
cred ca avem pacate mari ca ne pricopsim ba cu un rodi, ba cu un aflocis, ba cu un mmm..
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 11 Jun 2012, 19:11) Puni si tu didi-supt o legenda, cu numele si prenumele. Ca nu toti cunoastem fauna dacia club in persoana, in direct si in reluare. na ma hiene.jpg ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pot sa-mi pun la avatar o poza cu marty si dragoselu?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Moltofeneee...io n-am urechile asa mari
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 07:01 |