piese AC
![]() ![]() ![]() |
piese AC
danyel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 4 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
- B 10 CLI
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da' pe garantie incercasi?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
DSNuri inca in garantie? Ma indoiesc.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pardon, mea culpa...
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Tot cu o conducta am avut si eu probleme - cea subtire, care merge catre habitaclu. Am gasit-o la mag. Dacia de pe Mihai Bravu - 1.500.000. La mine se fisurase la capatul dinspre habitaclu.
|
--------------------
.
.
.
|
|
danyel |
![]()
|
Nu mai este in garantie.
Iar 150 ![]() Dar tot nu m-am lamurit: se gasesc in Vitan? Din pacate nu prea am avut timp sa trec pe acolo, dar daca pretul se mentine am sa pun o conducta de cupru. Imi este mai usor, si mult mai ieftin, pentru ca lucrez la o firma de "aere" ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
- B 10 CLI
|
|
danyel |
![]()
|
Conducta :75lei in vitan(fara oringuri...le-am folosit pe cele vechi)
Ulei pentru R134a(250ml) :25 lei Freon R134a:35 lei (+100 lei recipient de 1litru pt freon) Dupa punerea pe pozitie a conductei am vidat sistemul, urmand incarcarea cu ulei si freon Ulei, cam 200ml (dupa marimea sistemului este suficient, zic eu...sper sa nu gresesc) Freon, cam 500gr. Presiunea freonului, pe aspiratie in timpul functionarii: 2 bari, dar temperatura aerului la gura suflanta a fost de min.11 C, media fiind de 13 C.(temperatura exterioara fiind de 25 C). Nu am reusit sub nici o forma sa trec de acest prag. Ca anomalii, am observat ca, daca presiunea creste peste 3 bari pe aspiratie(prea mult freon), compresorul este decuplat, cuplandu-se automat in momentul in care presiunea scade sub aceasta valoare, responsabil cu acest lucru fiind senzorul de presiune montat pe refulare. De asemenea apare un zgomot ca un parait, in compresor, zgomot ce se aude si in interiorul masinii la turatii de peste 2500rpm, dar care dispare in momentul in care presiunea freonului este adusa la o valoare mai mica. |
--------------------
Dacia
SuperNova
- B 10 CLI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 21:11 |