DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Furtun directie

dedy66
post 20 Jun 2012, 14:22
Post #1

Membru

Group: Members
From: Suceava

Mi s-a crapat furtunul hidraulic care duce de la vasul cu lichid la caseta de directie, are pe el o inscriptie csm+cm 11.3. Vreau sa incerc sa caut unul la dezmebrari (nu cred ca gasesc nou), doar ca in Suceava nu prea se gasesc SLZ. As vrea sa stiu daca s-ar potrivi de Supernova.

This post has been edited by dedy66: 20 Jun 2012, 14:24

--------------------
Solenza Confort 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
velceani
post 20 Jun 2012, 14:33
Post #2

Membru autentic

From: C de Arges

Salut,

nu ai sa gasesti in veci supernova cu servodirectie
poate de logan, dar nu stiu daca se potriveste la capete.

--------------------
Dacia Logan 2 Sl plus 1.2 16v 2016
+
george_scala_2004
post 20 Jun 2012, 15:39
Post #3

Membru autentic

--------------------
... ... ...
+
dj_sweat
post 2 Sep 2012, 06:31
Post #4

DJ

From: Bucuresti (Militari)

Experienta personala: bucata de conducta de la pahar la caseta de directie (cod 60 01 546 488) originala era 250 ron in vitan si cam 300-350 ron in magazin, are un sector din teava de aluminiu, teava trece pe la lonjeronul stang si e prinsa de el cu doua coliere de tabla si fiecare cu manson de cauciuc care vine pe teava si in colier ca sa nu aibe joc, la mine era fisurata teava sub un manson de cuciuc, la manson pe teava erau pori in aluminiu si un por avea o gaurica groasa cam cat un ac, se scurgea lichid foarte mult si cam o data pe saptamana umpleam paharul.
Am fost la practicher si am luat un metru de furtun de aer care se gaseste pentru aer comprimat, doar acesta avea diametrul interior exact cat teava de groasa, este tare si albastru, cred ca e de 10-12 mm, nu mai stiu exact, am taiat bucata de teava de la partea casetei de directie si am lasat cam 3 cm si am pus furtunul cumparat si am prins cu un colier de bucata de teava si cu alt colier de borcan, diametrele se potrivesc, lucrarea are mai bine de un an de zile si nu a mai curs lichid deloc de la data lucrarii. La teava de aluminiu se fac bucatele de metal la taiere si trebuie curatat bine in interior cu betisor de urechi ca sa nu ajunga spanul in pompa. Acolo nu este presiune mare si nu este necesara largirea tevii ca sa nu iasa furtunul din ea.
Recomand reparatia cu schimbarea altui furtun de 5 ron decat schimbarea ansamblului cu 300 ron.

This post has been edited by dj_sweat: 2 Sep 2012, 06:35

--------------------
Dacia Solenza 2004 - Clima
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 19:40
Forum Renault