DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> limitator sau nu ?

catadrx
post 21 Jun 2012, 20:45
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salut, nu stiu daca a mai fost acest topic dar am si eu o intrebare.. am o solenza din 2004 model scala, am constatat ca nu fuge mai mult de 140 km / ora , oricat as apasa pe acceleratie nu fuge .. ma poate lamurii si pe mine cineva, va rog. se poate sa aiba limitator ?

--------------------
Dacia Solenza Dacia Solenza 2004 Scala - CL-03-XXU
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bion
post 22 Jun 2012, 19:15
Post #2

Membru autentic

From: TM

De la catalizator distrus pe firu apei in sus pana la popa de benzina pot fi multe.Cam trebe service.

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
catadrx
post 22 Jun 2012, 22:06
Post #3

Membru incepator

deci filtru de aer este schimbat recent.. motorul merge bine, nu bate , poate doar umpic culbutorii, clapeta de injectie am curatat-o recent , uleiul este aral high tronic 10 w 40 , nu stiu ce ar putea sa aiba , totusi eu am o banuiala si aceea benzina..

--------------------
Dacia Solenza Dacia Solenza 2004 Scala - CL-03-XXU
+
Iulikk
post 22 Jun 2012, 22:13
Post #4

Fost Membru Solenzar

From: Litoral

Catalizator infundat, pompa benzina, bujii, fise bujii, bobina inductie. Daca tu crezi ca-i de la benzina incearca un aditiv cva pt benzina, eu stiu... poate merge.

--------------------
Autoturism visiniu cu roti - CT ?? XXX
Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
+
marius80_eugen
post 25 Jun 2012, 20:29
Post #5

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(catadrx @ 22 Jun 2012, 22:06)
deci filtru de aer este schimbat recent.. motorul merge bine, nu bate , poate doar umpic culbutorii, clapeta de injectie am curatat-o recent , uleiul este aral high tronic 10 w 40 , nu stiu ce ar putea sa aiba , totusi eu am o banuiala si aceea benzina..
*

Cu benzina proasta tot ajungi la peste 140 intr-a 4-a la blana . Incearca sa vezi daca in alte trepte masina trage bine la turatii mai mari . Daca nu trage bine , verifica pe rand bobina , pompa de benzina si catalizatorul ( dar si restul de tobe ) .
Cu aditivi minune nu faci nimic daca nu ai folosit pana acum. Ei se folosesc preventiv si din timp , nu numai la nevoie , cand de obicei e prea tarziu . Poti baga o data un aditiv mai puternic si benzina 99-100 , nu neaparat un plin intreg , ca ajungi sa dai peste 2 mil doar peun test si nu are rost . Deci bagi benzina buna si un aditiv si vezi cum se comporta .
Bobina de inductie o poti imprumuta putin sa testezi la fel daca a ta are probleme sau nu .
Pana la urma nu este cpat de tara ca te obliga masina sa mergi regulamentar , dar problema este ca "boala" se poate agrava .

--------------------
Reno / de toate Reno 2003 - 2017
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 01:54
Forum Renault