Cateva probleme si nelamuriri..., Esapament si bujii afumate
![]() ![]() ![]() |
Cateva probleme si nelamuriri..., Esapament si bujii afumate
forcrims |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 May 12 From: ianca/ braila ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
2000 li
|
|||
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
afumat era totul pt ca ai mers fara termostat,catalizatoru,lbujiile si sonda trebuie curatate. Nu strica sa te uiti si la filtrul de aer
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
forcrims |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 May 12 From: ianca/ braila ![]() |
Filtrul de aer e nou..are cateva sute de km. Bujiile le-am curatat si relglat la 1mm..o sa le verific iar in curand, sa vad daca s-au afumat.
|
--------------------
Dacia
1310
2000 li
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Normal, dacia ta trebuia sa aiba relau de 50A cu releu regulator montat pe el.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
r3d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 5 October 11 From: buzau ![]() |
ca sa nu te sperii din prima cu uzura setului sau ceva mai ieftin segmenti uzati/sau cel de ungere spart.verifica intai starea bujilor sa aiva o distanta corespunzatoare,sa nu fie intrerupte.verifica fisele sa nu fie intrerupte.
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bz 03 gat
|
|
forcrims |
![]()
|
Ulei nu consuma absolut deloc. 100% , nu e setul..inca. Bujiile sunt bosh..nu stiu ce vechime au , ca erau pe masina cand am luat-o. Electrozii din varf nu sunt topiti cum am vazut la alte masini.
Totusi o sa schimb si bujiile cat de curand. Momentan le am reglate la 1mm , ieri le-am reglat asa.Inainte le aveam pe la ~0.6-0.7 si cand mergeam cu a 2-a la relanti, scadea foarte mult in turatii cam pe la 400-500 zic eu..si mergea asa intrerupt, se zgaltaia masina..cred ca si murea motorul daca o lasam asa. Acum cand o las intr-a 2-a sa mearga la relanti..motorul sta in 800-900 de ture..si merge bine. Oare sa imi fi crescut si consumul mai mult acum, daca am marit distanta? Stiu ca atunci cand distanta este prea mare ..consumul creste. Dar daca distanta este prea mica..este posibil sa duca si asta la un consum mai mare? |
--------------------
Dacia
1310
2000 li
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Daca ai aprindere electronica, poti mari distanta de la 0.6 - 0.7, la 1 mm, e chiar recomandat, se pare ca pe-acolo ar fi scanteia ideala; nu e recomandata nici prea mica, nici prea mare (distanta intre electrozi).
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
si eu am tot la 1mm reglata distanta si merge fara probleme
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
forcrims |
![]()
|
Maine o sa fac un drum mai lung, de vreo 30km..o sa verific bujiile cand ajung acasa, sa vad daca s-au afumat. Nu m-am mai uitat la ele de cand le-am reglat la 1mm,,dar nici nu m-am mai plimbat..doar vreo 6km si aia facuti din bucati..nu toti o data.
|
--------------------
Dacia
1310
2000 li
|
|
forcrims |
![]()
|
Am facut azi un drum de ~30km...am verificat bujiile la intoarcere si toate 4 sunt caramizii, asa cum ar trebui..consumul nu am idee inca. sper sa fi scazut.
Cand bujiile erau negre tuci(2 din ele), nu le-am curatat, doar le-am reglat la 1mm si le-am bagat la loc..se pare ca s-au curatat singure din cauza temperaturii. |
--------------------
Dacia
1310
2000 li
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 12:29 |