Probleme cu scaunul, nu se da in fata suficient, etc
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu scaunul, nu se da in fata suficient, etc
john_b |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN Clima 2001
ex Oltcit 11R 1993
- B-xx-xxx
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
uita-te sub scaun; cred ca ceva nu-l lasa sa culiseze inainte;
eu am 1,74 si nu stiu cum sa ma dau mai in spate, in fata pot sa ma urc pe volan ![]() Rotita care regleaza spatarul era pomenita ori aici ori la tutoriale, dar trebuie cautat. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai pentru torita trebuie sa scoti cu o surubelnita cu varfulplat capacul ala din centru. Apoi o sa vezi o piesa metaliza, ce trebuie sa intre intr-o adancitura de acceeasi forma a rotitei de plastic. Pe mijloc este un surub pe care trebuie sa-l strangi astfel incat piesa metaliza si rotita sa stea lipite strans una de ceallalta. Oricum, daca desfaci capacelul ala o sa te prinzi imediat ce si cum.
La scaun, vezi cu husele si cu eleasticele care le fixeaza de scaune, ca si eu am patit la fel. Un elastic din ala mi s-a agata intr-o traversa si nu mai puteam culisa decat foarte putin scaunul. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
La culisare se poate bloca mecanismul pe sina, am patit-o eu la fosta dsn, eventual dai sina jos de pe scaun si o gresezi, vezi daca lucreaza (daca nu se blocheaza), si o pui inapoi pe scaun.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Tocmai scaunul parca merge prea in fata . La Logan nici nu mai vorbesc. Cu el dat in fata la maxim nici Adrian Minune nu poate conduce. Proiectare Dacia
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
alexandrudicu |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
pe la tutoriale exista o chestie scrisa de cineva cum se desface exact un scaun.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
citeste si tu atentie topicul;
nu are nici o legatura cu desfacutul scaunului si eliminarea scritiitului; aici e vorba de sinelepe care culiseaza |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
alexandrudicu |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
Catre Costi
Omul a spus ca "rotita de reglare pe verticala a scaunului tocmai a inceput sa mearga in gol". Ori la asta se cam desface scaunu, nu crezi ? Iar pentru probleme cu sinele, nu tot trebuie dat jos sa vezi ce-i acolo ? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|
costi |
![]()
|
ma rog...
1. in primul rind ca (greseala lui) scaunul la DSN nu se regleaza "pe verticala. 2. Pt reparat rotita de reglare spatar nu este nevoie de desfacut scaunul (vezi # 3) 3. Nici pt sine nu-i musai sa-l dai jos, cel putin in faza initiala; iar ca sa-l dai jos nu ai nevoie de tutorial ci un imbus 4. tutorialul se refera la desfacerea stofei spatarului si gresarea arcurilor pt eliminarea scirtiiturilor. Oricum acum ne batem gura de pomana atita vreme cit i-am oferit lui John toate sfaturile necesare. Hai noapte buna. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
john_b |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Vă mulțumesc pentru răspunsuri. Am desfăcut scaunele (4 șuruburi cu imbus), am mișcat șinele alea în gol, le-am gresat un pic, acum merg pe orizontală ok.
Cu rotița aia nu am reușit să fac nimic - nu am putut să scot "capacul din centru", deși am încercat cu vârful unui cuțit. Și îmi cer scuze pt formularea inițială, era vorba de rotița de reglare a spătarului, nu de reglarea pe verticală a scaunului - de altfel inexistentă la SRN. |
--------------------
DSN Clima 2001
ex Oltcit 11R 1993
- B-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:47 |