(ne)deschidere usi spate
![]() ![]() ![]() |
(ne)deschidere usi spate
alphred |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|||
florin1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 August 05 ![]() |
da , asa e si asa trebuie sa fie ca sa nu deschida copii usile din spate( daca ai copii) in timpul mersului.
|
--------------------
VW
Passat B6
2009 2.0 CRTDI 110CP+
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Mai, la cat de repede invata copiii din ziua de azi, tu crezi ca le ia mult timp pana sa traga tija de deblocare?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Mai e si tija aia de langa incuietoare, din care poti dezactiva deschiderea din interior (impotriva copiilor nebuni). Eu am patit altceva cu aia, mi-a blocat usa din spate incat a trebuit sa cobor eu sa deschid celui care era in spate. Cred ca a trantit mai tare, ca am vazut ca se misca usor...
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
bunicu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 12 September 04 ![]() |
mie la spalatorie mi se intimpla, cind imi sterg usile, sa-mi puna din gresala sigurata ptr copii.
evident ca de fiecare data uit sa controlez si aflu doar cind cel din spate incepe sa se agite ca nu poate sa iasa ![]() This post has been edited by bunicu: 19 Aug 2005, 10:54 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
vad ca nu s-a inteles. nu are legatura cu siguranta pentru pitici. usile din spate se deschid si din interior si din exterior, dar in momentul in care folosesc inchiderea centralizata din interior apare urmatoarea problema: usile din fata de deschid in momentul in care tragi de maner, se si ridica siguranta, numai ca cele din spate nu se deschid indiferent cat de tare ai trage de maner
![]() |
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
alphred - stai linistit, nu e nici un defect, asa functioneaza inchiderea din interior...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am observat si eu asta la logan,deci nu se poate numi defect.Se poate deschide doar prin ridicarea tijei sau prin apasarea butonului din bord.
This post has been edited by ICET: 22 Aug 2005, 11:20 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Deci se poate inchide topicul!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:05 |