BATERIE AUTO PE BICICLETA, CE SE INTAMPLA
![]() ![]() ![]() |
BATERIE AUTO PE BICICLETA, CE SE INTAMPLA
laurentiu355 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 25 August 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2001 1.4 MPI CONFORT
|
|||
Florin27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 11 October 11 ![]() |
Cum o sa mearga cu bateria aia pe bicicleta?
![]() Am mai vazut d-astia cu difuzoare de pc pe scuter.... ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Oamenii cauta sa cumpere biciclete cat mai usoare si voi vreti sa mergeti cu bateria dupa voi??
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Trebuia sa postezi la coltul biciclistului, nu aici.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Da' e baterie de-aia speciala de solenza, sau de ce-ai postat la "Diverse - Solenza" ?
A, da... Decat sa puna o baterie pe portbagaj, mai bine sa puna doua, pe stanga si dreapta lui. Ii vor cobora centrul de greutate, si n-o sa-l mai rastoarne pe curbe. Si ar putea pune si un panou micur cu celule fotovoltaice, sa mai si incarce bateirile alea, ca daca inlocuieste dinamul cu alternator, o sa dea cam greu la pedala. This post has been edited by bucatzel: 6 Aug 2012, 13:24 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Florin27 @ 6 Aug 2012, 13:48) Cum o sa mearga cu bateria aia pe bicicleta? ![]() Sunt remorcute speciale pt. biciclete. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
merge dar iti trebuie o baterie mai mica...
am si eu un prieten care are claxon de megane + un proiector cu h11 tot de megane pe bicicleta. Mai rau e cu claxonu ala...cand trece prin spatele blocului si e baut. |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.699 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Poti monta baterii de UPS-uri de 5A - 7A exact pe mijlocul cadrului , dar montate fix . Acelea sunt sigilate si nu curg . Le poti incarca la orice masina sau la UPS si apoi le folosesti la bicla . Eu am luat vre-o 2 la pescuit , cand am stat peste noapte si au fost super misto .
Recomandarea mea : schimba echipamentul de iluminat pe LED , astfel incat poti folosi si baterii mai mici care sa-si faca treaba . Noi am facut discoteca pe malul lacului si tot nu se terminasera pana dimineata , dar asta cu LED-uri si nu cu Halogen sau becuri normale , care consuma de te sparg . Pentru bicla vezi ca gasesti si lanterne de putere 50-70-120 ron care isi fac treaba f bine . Eu nu as cara 10-15 kg dupa mine pt curent ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:21 |