Eroare CB sau scurt?
![]() ![]() ![]() |
Eroare CB sau scurt?
Fulger Mcqueen |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 10 May 12 ![]() |
Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 38.66k ) Number of downloads: 300 |
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 MCV 1.5 dci 65 hp
- AB-06-EZV
|
|||
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Clasica problema cu tripla spate
Era chiar in topicurile sticky. Trebuie sa mai tragi un fir de masa suplimentar la fiecare stop. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
Fulger Mcqueen |
![]()
|
Nu prea este aceeasi problema la mn totul e in regula adica stopurile se aprind normal stanga dreapta pe frana fara semnal sau alta modificare decat ca mi se aprinde slab martorul de proiectoare ceata la calcarea franei si asta nu mereu cum am mai specificat. (loganul meu este mcv poate conteaza si asta )
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 MCV 1.5 dci 65 hp
- AB-06-EZV
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
fa asa, ia 2 fire, 2 papuci inel, cositoresti pe fiecare stop cate un fir pe circuitul de masa, iar in capatul celalalt al firului mufezi un papuc, montezi lampa stop iar firul acela cu papuc il prinzi sub mocheta din portbagaj in dreptul stopului pe surubul unde gasesti 2 fire de masa prinse pe el, si asta rezolva permanent problema cu aprinsul martorului de ceata la calcarea franei, nu porcarii cu dat cu wd40 in mufa, cositorit circuitele stopului sau ce sf-uri mai spun unii, o sa iti fac eu maine o poza la stopurile mele
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Raspunsul asta-i, se poate inchide.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cu lipitura pe circuit se poate si mai bine decat am facut eu, dar avand in vedere ca erau -10 grade in garaj cand am facut eu treaba asta, pentru mine este acceptabil
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Fulger Mcqueen |
![]()
|
Cristi , iti multumesc foarte mult pentru ajutor !
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 MCV 1.5 dci 65 hp
- AB-06-EZV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 15:48 |