Turbo la Logan NCV 1.5 DCi(rosu)
![]() ![]() ![]() |
Turbo la Logan NCV 1.5 DCi(rosu)
adriankorgpa60 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 August 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007
|
|||
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Ai grija ca se pare ca prieteni nostri chinezi s-au apucat sa contrafaca pana si turbine. Asta in legatura cu "comerciantii" din pitesti, despre care eu unul n-am auzit prea multe lucruri bune.
De aceea, eu unul m-as interesa mai mult pe la importatori, reprezentante (neaparat mai multe, preturile pot varia foarte mult intre 2 reprezentante diferite). Nu de alta, dar sa nu dai bani de turbina originala, si sa te trezesti cu chinezarie pe masina. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
adriankorgpa60 |
![]()
|
Mersi de raspuns.
Nu stiam de aceste chinezarii. Ma gandeam ca pot procura mai ieftin. Una noua ajunge yundeva la 600 euro am inteles |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007
|
|
Fyrestarter |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 February 11 ![]() |
Am vazut pe net ca sunt unii care reconditioneaza turbine cu 600 de lei. Daca esti dispus sa incerci.
|
--------------------
Logan 1,5 dci
Break
2006
- XX XX XXX
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce este NCV-ul?
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
de ce nu te duci la strungarie sa o refaci ?
e una pe iuliu maniu aproape de pacii intrarea pe langa agip. am vazut ca repara mereu turbine de orice. si iesi mai ieftin . |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
adriankorgpa60 |
![]()
|
Imi cer scuze ....!!!!
MCV Rectific anul de fabricatie 2007. Eu sunt din Arad si sa va spun sincer nu stiu cat duce o turbina reconditionata. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007
|
|
voicamic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 28 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adriankorgpa60 @ 16 Aug 2012, 10:06) Imi cer scuze ....!!!! MCV Rectific anul de fabricatie 2007. Eu sunt din Arad si sa va spun sincer nu stiu cat duce o turbina reconditionata. Rectifica si la semnatura... Cati km are masina? Dupa ce rezolvi cu turbina, demonteaza si curata la interior conductele de aer, intercoolerul si eventual si EGR-ul, precis e tot traseul bucsit cu ulei scapat din turbina... This post has been edited by voicamic: 16 Aug 2012, 19:58 |
--------------------
Dacia Logan MCV
Laureate 1.5 dCI 68 CP
2007
- B-**-*** Fugi D'acia!
|
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
Eu am o cunostinta care a patit-o cu un "NCV" cu I rosu. Tot asa a mancat 1L de ulei la 10 km. Reparatia l-a costat 1460 Ron si are un an garantie la lucrare. La momentul "fericitului" eveniment masina avea 314.000 km la bord. La km aia eu zic ca nu-i rusine ca s-a dus turbina. A... injectoare, pompa, ambreiaj originale pe masina...
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
adriankorgpa60 |
![]()
|
Buna ziua.
In momentul de fata masina are 250 000km. aprox. Multumesc pentru raspuns. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007
|
|
Fyrestarter |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 February 11 ![]() |
Ce ai mai rezolvat cu turbina?
|
--------------------
Logan 1,5 dci
Break
2006
- XX XX XXX
|
|
r3d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 5 October 11 From: buzau ![]() |
ma lasat si pe mine turbina la un logan din 2007 la 110000 km.vreau sa o reconditionez .am auzit ca sunt si niste turbine de logan unde la 1300lei noi.dar cred ca tin foarte putin tinand cont ca una originala e peste 2700mil.ce parere aveti cea de 27 de mil clara iese din joc.a pus cineva turbina deasta mai ieftina?e buna de ceva?
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bz 03 gat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 12:18 |