Plafoniera
![]() ![]() ![]() |
Plafoniera
dandrei |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|||
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dupa manual: se ia o surubelnita plata mica si se declipseaza dispersorul (partea transparenta), surubelnita se baga intre plastic suport dispersor si dispersor in partea dinspre parbriz, se schimba becul si la clipsare se foloseste o surubelnita tot in acel loc.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Hihi si mie mi s-a ars becul de la plafoniera ieri (sper sa fie becul si nu altceva). Ma duc sa vad daca pot sa-l schimb - cu toate ca sunt antitalent la asa ceva ...
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe varful surubelnitei puneti niste izolir-band altfel o sa lase niste urme nasoale in plastic. Cel mai bine e sa scoateti plafoniera de tot (bagati o surubelnita intre plafoniera si plafon pe partea dinspre luneta si iese sigura - atentie insa la clema aia mica ca daca oi pierdeti o rupeti in fericire). Eu numai dand jos plafoniera am resuit sa scot geamul fara sa il zgarii sau sa il tesesc in zona in care ar fi trebuit sa bag surubelnita.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
in manualul tehnic la "electrice" ai o descriere destul de detaliata a "ce si cum". Se recomanda citirea acestuia.
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Acolo scrie dar daca faci cum zic ei iti strici plasticul ala transparent. In principiu asa e, cum spun ei. Dar daca faceti treaba asta cu plafoniera pe masina o sa va fie destul de greu (plasticul e foarte rigid)
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Facut. Durat 5 minute. Functioneaza.
PS: zgariat marginea de plastic ![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am deschis plafoniera sa trec de la iluminarea cu bec la iluminarea cu leduri.
Iata rezultatul: Attached thumbnail(s) pt.forum.jpg ( Size: 45.66k ) Number of downloads: 147 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Temporizare mai ai ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Da! E la fel ca inainte.
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da fade-out-ul ala? Nu e cam in trepte acum?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
free_fiber |
![]()
|
Nu Klaus, nu e in trepte. E la fel ca inainte.
Acum ca a venit seara, pot spune ca lumina din habitaclu e mult mai alba(tenta albastruie) si mai puternica (nu cu mult). |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Am si eu de mai mult de un an plafoniera cu led-uri. Am reusit sa temporizez din nou plafoniera, cred ca mere un pic in trepte. Ce e interesant, ca atunci cand e pe pozitia mediana, comandata de uce, are o scurgere de curenti reziduali pe care led-urile ii capteaza si ii transforma intr-o lumina slaba, cat sa vezi ca e plafoniera acolo.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Fiber zine si noua cum ai facut sau cine ti-a facut cum si in ce fel... eu am incercat sa pun un bec mai mare de 20W mi se pare si incepuse sa se topeasca plasticu ala.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 08:42 |