Proiectul meu!, Design exterior & interior
![]() ![]() ![]() |
Proiectul meu!, Design exterior & interior
free_fiber |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|||
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
SAL.Vreau sa va intreb in legatura cu un furtun ...nu stiu cum se numeste ...dar va arat in poza.La mine acolo este dat cu o solutie cica sa nu se topeasca(la voi asa e?;pare a fii topit).Frumoasa pustoaica
![]() P.S. Iar proiectul meu este : ... Attached thumbnail(s) Image405.JPG ( Size: 147.32k ) Number of downloads: 1628 poze..._007Cenzurata.JPG ( Size: 280.38k ) Number of downloads: 1070 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
free_fiber masina arata marfa, vreau sa te intreb cum ai schimbat frana de mana ca si eu vreau sa pun alta
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nice. Totusi, culoarea iluminarii bordului o puteai face albastra sau macar alba.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Roti... Pune-i roti!
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Eggy @ 18 Aug 2005, 21:47) free_fiber masina arata marfa, vreau sa te intreb cum ai schimbat frana de mana ca si eu vreau sa pun alta Manerul original al franei de mana se scoate cu cutterul (o taietura longitudinala). Manerul nou, fiind rotund, a trebuit sa fac si tija de metal cat de cat rotunda; asa ca o parte din manerul vechi l-am pus la loc, prins cu banda izolir. Nu trebuie sa fie musai rotund perfect, trebuie doar ca suruburile noului maner sa aiba in ce sa se infiga si sa stea cat mai fest posibil. Mare atentie la buton, deoarece noua frana de mana nu vine cu buton; iar daca pastrezi butonul original, o sa arate nasol rau. Eu am avut noroc si am gasit un buton de la o berlina si l-am pus (bineinteles ca nu s-a potrivit filetul, dar l-am pacalit eu). O maneta de frana de mana de berlina e 330mii. QUOTE(Illusi0n @ 18 Aug 2005, 21:56) Crezi ca nu-i puneam daca nu era problema cu garantia? Stiu ca teoretic se rezolva cu o mica "atentie" celui care face gura dar nu ma risc. Am bani de evacuare Borla dar nu o pun din acelasi motiv. QUOTE(Adrian_Solenza @ 18 Aug 2005, 22:00) Roti?! Pai am 5 ![]() ![]() Te referi la jante de aliaj? N-am bani, iar riscul de a ramane fara ele e mare. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE(dandrei @ 18 Aug 2005, 22:19) SAL.Vreau sa va intreb in legatura cu un furtun ...nu stiu cum se numeste ...dar va arat in poza.La mine acolo este dat cu o solutie cica sa nu se topeasca(la voi asa e?;pare a fii topit).Frumoasa pustoaica ![]() P.S. Iar proiectul meu este : ... Ala e burduful prin care intra AER de afara in FILTRUL de aer... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si ala de deasupra lui e cablu de reglaj far dreapta...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dandrei |
![]()
|
Voi il aveti la fel ca la mine? Adica e dat cu o solutie pe el ? (pare a fii topit)
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
NU STRICATI TOPICUL OMULUI. dandrei daca ai o problema/nelamurire plasezi un topic la probleme slz. offtopic: acea galerie de admisie pana la filtru asa se face datorita caldurii motorului.
On topic: un cost estimativ, materiale folosite, piese, se poate? |
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
free_fiber |
![]()
|
Costuri estimative... :
Exterior: - 430mii ploapele; - 3 x 100mii plasele; - 500mii masca fara emblema; - 300mii spray vopsea Azur; - 200 mii lacul; - 200mii primmerul pt plastic; - nu mai stiu cat au fost becurile Philips Blue Vision (faruri + pozitii); Interior: - 1mil pedalele; - 2,5mil frana de mana; - 1,5mil schimbatoru; - etc. ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari pentru munca ta. Daca imi permiti un mic comentariu. cred ca aeratoarele ar fi aratat mai bine daca ai fi vopsit numai cercul nu si limbutele alea ovale.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
free_fiber |
![]()
|
QUOTE(bogdan_o @ 19 Aug 2005, 21:53) Felicitari pentru munca ta. Daca imi permiti un mic comentariu. cred ca aeratoarele ar fi aratat mai bine daca ai fi vopsit numai cercul nu si limbutele alea ovale. Mersi, mersi Stiu, dar nu conteaza prea mult - arata bine si asa. La vopsire, le-am scos aripioarele alea si am dat cu sprayul direct ![]() This post has been edited by free_fiber: 19 Aug 2005, 22:07 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Foarte misto.O mica sugestie: proiectoare si eleron (chiar de scala) si o sa arate beton.Daca ii pui si jante esti tata lor.
O mica intrebare: de unde ai cumparat chestia aia pe care ai pus-o in spate pe polita? |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
free_fiber
QUOTE Intr-adevar, cu proiectoare ar arata mult mai bine; ele reprezinta urmatoarea inbunatatire ![]() Eleronul de Scala nu-mi place ![]() Politat din spate e una de lemn, cu boxe pe ea, invelita cu o panza elastica neagra. ![]() Intradevar arata bine.... ![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
dandrei |
![]()
|
Da chiar Free_fiber ...de unde ai facut rost de alta polita?Am uitat sa te intreb.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
drakool21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
free_fiber, pot sa te intrb si eu de unde ai luat schimbatorul? chiar imi place
![]() |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
1999 1,4l carburatie / 2006 1,4l TDi
- B-nn-XXX In Trance We Trust
|
|
dandrei |
![]()
|
drakool21 aici te pot ajuta eu.Sper ca free_fiber sa nu se supere pe mine.Uita-te pe site-ul asta: http://www.autoaccesorii.ro/ de aici si-a cumparat multe chestii
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
drakool21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
merci mult !!! raman dator cu o bere
![]() |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
1999 1,4l carburatie / 2006 1,4l TDi
- B-nn-XXX In Trance We Trust
|
|
Dorian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 8 January 05 ![]() |
sal. misto masina!!! FELICITARI!!
e interesanta si ultima poza de pe situl tau ![]() ![]() solenza la 200km/h si are 5200 de rotatii. frumos. cum facea motorul?? aaa.... si sa nu uit ai bagat toate modificarile pe casco???? This post has been edited by Dorian: 22 Aug 2005, 11:21 |
--------------------
Dacia
Solenza
- B 66 TCM
|
|
Anakin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti/Vitan ![]() |
QUOTE(Dorian @ 22 Aug 2005, 12:18) Daca te uiti cu atentie pe turometru,are 5400!Sa i-mi arate si mie cineva pe sosea,o solenza(fara modificari la motor) care arata valorilea alea la turometru si vitezometru! In rest arata frumos,a muncit ceva la ea si bravo lui,dar poza asta ultima e trasa de par rau de tot. |
--------------------
Dacia
Logan cameleon
- B 51 ATO Forta sa fie cu voi
|
|
Dorian |
![]()
|
ma rog. ai dreptate 5400 de rotatii. dar nu sunt fffff sigur ca nu avea nici o modificare. daca te uiti cu atentie vezi ca are doar 2599km parcursi
This post has been edited by Dorian: 22 Aug 2005, 11:57 |
--------------------
Dacia
Solenza
- B 66 TCM
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Uitati'va cu atentie la poza.....veti vedea ca este trucat
![]() ![]() This post has been edited by cristyyy2003: 22 Aug 2005, 11:59 |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
dandrei |
![]()
|
Asa e ...e trucata
![]() Si eu ramasesem masca ,cand am vazut ...si l-am intrebat ...si mia zis ca e trucata ![]() This post has been edited by dandrei: 22 Aug 2005, 13:25 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
Dorian |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B 66 TCM
|
|
Dorian |
![]()
|
totusi am urmarit un filmulet cu o solenza undeva intre 170 shi 180 km/h shi are cam 5000 - 5200 de ture. hmmm sunt zapacit rau
pana la urma la ce viteza cedeaza motorul?? ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- B 66 TCM
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Filmu cred ca era cu mine
![]() Lasati oameni buni faza cu viteza, ca se sterg mesajele! Ramaneti on-topic! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
ileg-Al |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 May 03 ![]() |
Treaba buna, bravos, imi place masina.
Cum ai prins pedalele, cu suruburi in cele vechi nu ? Tampita pedala de plastic de la acceleratie ![]() In spate ai schimbat polita, sau ai boxe si ti-au pus mocheta ? Grila fata ai facut-o tu ? Ca ma intereseaza una si pe mine, dar nu am chef sa ma aventurez cu spray ![]() Chiar merita sa schimbi limbile de la ceasuri si ledurile, arata cu totul atlfel ! |
-------------------- Oi fi eu prost dar, cand ma uit in jur, am sperante!
|
|
free_fiber |
![]()
|
QUOTE(ileg-Al @ 23 Aug 2005, 11:48) Treaba buna, bravos, imi place masina. Cum ai prins pedalele, cu suruburi in cele vechi nu ? Tampita pedala de plastic de la acceleratie ![]() In spate ai schimbat polita, sau ai boxe si ti-au pus mocheta ? Grila fata ai facut-o tu ? Ca ma intereseaza una si pe mine, dar nu am chef sa ma aventurez cu spray ![]() Chiar merita sa schimbi limbile de la ceasuri si ledurile, arata cu totul atlfel ! In sfarsit mai postez si eu (dupa o mini-vacanta la tara, de unde n-aveam cum sa postez): Pedalele le-am prins in suruburi (pedala de ambreiaj si cea de frana avand niste gauri in ele de care m-am folosit iar pedala de acceleratie am gaurit-o usor, fiind de plastic <<partea din plastic se scoate usor, doar tre sa trasgi de ea ![]() In spate am placa de lemn invelita intr-o panza elastica neagra. Grila fata mi-a "tunat-o" un amic de-al lui Adrian_Solenza, dar acuma zice ca nu mai poate face. Tot tipul respectiv mi-a si vopsit-o. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 23:55 |