...Romanul e, in primul rind, catastrofist, :)
![]() ![]() ![]() |
...Romanul e, in primul rind, catastrofist, :)
DigitalScribe |
![]()
|
||
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Clar ca romanul tinde spre catastrofa in general . Vezi in topicul cu manelele.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
care, ca a disparut!
|
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Totul la romani se trage de la prostie, de la lene si de la superficialitate. "Las-o ba ca merge asa." Merge asa atunci taci din gura si nu mai comenta ca nu merge deloc.
|
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Hummm...romanul e ok si e similar oricarui biped de pe lumea asta.
Singura chestie ar fi sa ajunga la un moment dat sa nu-si mai exercite energiile negative asupra siesi si sa deschida macar un ochi, macar pe un sfert si catre restul lumii. Habar n-am, hai ne batem cu Marea Neagra, daca asta trezeste. Partea asta a educatiei (asa zis "de barfa" gen francezul e gay, englezul e infumurat, italianul e tigan, romanul e prost) ar cam trebui eliminata, desi nu stiu cum, ca in general e aproape singurul lucru care trece din tata-n fiu. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Aferim, conasule ca bine le spui!
"italianul e tigan, romanul e prost" Aici cred insa ca era mai bine sa spui "italianul e prost , romanul tigan" NU de alta dar te poate amenda consiliul ala faimos cu discriminarea. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:32 |