Golanul meu, Surpriza placuta.
![]() ![]() |
Golanul meu, Surpriza placuta.
alexandru_slava |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 3 September 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.6 16v / 2012
- ct-31-anf
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Felicitari pentru alegere.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente.
Un motor foarte bun. Ce culoare ai ales? |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari, sa o stapanesti sanatos. Pt spalatorul de parbriz, tine maneta mai mult de 5 secunde ca sa faca 3 ture, ca la mai putine secunde face doar o tura.
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pai sunt chestii normale la o masina moderna de ultima generatie.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
S-a-ntors lumea cu couru-n sus.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
cand?
|
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
corbex |
![]()
|
E loc de mai bine. Un CD cu comanda vocala. Strigi la el "Sidiuleeee! Ia baga o Ileana Sararoiu!".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
pai si atunci cu comenzile alea de pe volan pe care dl dan nu le are ce mai faci?
|
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
suspensia isi face bine treaba cat e masina in rodaj. Cand incepi sa o alergi se schimba treaba.
apropos - comenzile radioului sunt in spatele volanului, nu PE volan. Din pacate... |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
corbex |
![]()
|
Le conectezi la masajul lombar inclus in scaun.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
serban24 |
![]()
|
le pui la chilotu automat...asa am vazut ca se poarta pe la colegii cu megane
|
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Ce masini ai mai avut in vedere la achizitie?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
cdadan |
![]()
|
Logan full fara piele.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
AlexNIT |
![]()
|
![]() 16v Inside Group: Members Posts: 318 Joined: 8 April 12 From: Dej/Cluj-Napoca ![]() |
Felicitari pentru achizitie ! Multi km fara probleme! Asteptam Poze !:D
|
--------------------
Renault
Megane 1.2
1999 1.6 16v Grandtour
- RXE
|
|
alexandru_slava |
![]()
|
Culoarea este Gris Platine. Intradevar comenzile sunt in spatele volanului. Insa comenzile sunt bine amplasate. Ma refer la butoane. Si sunt multe butoane. Am condus timp de 4 ani un peugeot 307 1.6 16V si comenzile erau parca putine si mai prost pozitionate. (chestie subiectiva).
Acuma faza cu suspensiile care se duc dupa rodaj ma cam pune pe ganduri. Sper sa fie ok. Inteleg ca avem drumuri proaste tocmai de aceia ma astept ca masina sa fie conceputa cu suspensii care sa reziste in timp. Sa reziste dar sa si isi faca treaba. Asta cu suspensiile o sa vedem. Desi daca se vor duce dupa rodaj adik dupa 20.000 de km nu e bine deloc. Criteriile dupa care am luat Loganul au fost putine si foarte simple. Banii. Odata nu aveam bani cash. Iar a doua oara am zis hai sa iau si eu o masina noua. Pana acuma am avut numai sh. Incepand de la Dacia 1310 urmand apoi cu Golf II GTI, apoi Chevrolet Aveo, Peugeot 307, VW transporter si ultima Fiat Doblo. Am zis gata. Masina noua sa fie. Din cauza ca la noi in Romanica una e pe cartea de munca si alta in mana nu puteam sa iau decat Logan pentru ca o suma mai mare de 10.000 de euro nu puteam sa iau. Tocmai de aceia am initiat topicul acesta cu Loganul surpriza placuta. Pentru ca nu credeam ca o sa iau vreodata Logan. Iar acuma, intradevar doar dupa 300 de km m-a surprins placut cu bunele si relele lui. Sa vedem cum o sa fie incontinuare. O sa va tin la curent. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.6 16v / 2012
- ct-31-anf
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pe cati ani te-ai vandut bancilor pentru Logan?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
alexandru_slava |
![]()
|
Pentru 5 ani. Sper ca in 3 ani sa termin. Asta daca merge totul cum vreau eu. Stati linistiti ca nu ma arunc la multi ani pentru masina. Oricare ar fi ea.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.6 16v / 2012
- ct-31-anf
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Io zic sa pui bemfeuu la bursa. Il schimbi p-un golan (sau pt un volan de logan)
![]() This post has been edited by Iulikk: 3 Sep 2012, 18:44 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
alexandru_slava |
![]()
|
Apropo. Legat de minusuri: foarte mici parasolarele. Si faza cea mai tare cu care eu m-am confruntat a fost claxonul.
Ies eu linistit de la dealer cu masina. Atent ca deh masina noua dupa 2 km un tir, asa cum le place lor sa faca nu se hotara pe ce banda sa circule. Ia sa-i dau eu un claxon sa ma vada ca ehe asa cum am mai spus veneam eu cu masina noua. Si incep sa claxonez. Si da-i mai mai sa sparg volanul. Poate imi sarea airagul in bot. Speriat. Opresc. Ba astia au uitat sa puna claxon. Dupa un minut ma dezmeticesc eu si realizez bai asta are claxon ca la prima mea masina Dacia 1310. Culmea e ca eu stiam asta dar obisnuinta cu peste 13 ani de masini cu claxon pe volan am uitat. Oprit asa cum eram am inceput sa rad. Ma si radeam. Pana am ajuns acasa tot radeam. Incredibil. Claxon pe semnalizare. Bravo Dacia. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.6 16v / 2012
- ct-31-anf
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pai da, un clacson pe volan era cheltuiala in plus. Stai sa vezi cand observi ca nu are bara stabilizatoare.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
corbex |
![]()
|
Nu te ingrijora de suspensii. S-o butonezi sanatos. A, ca veni vorba, mai zi-ne de butoane!
Cind faci un plin-plin, pune o poza, sa le dai peste nas la meganari si afumatori. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
Face plin degeaba, nici macar ac indicator nu are.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.063 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Au scos de tot bara aia stabilizatoare?
![]() La suspensie nu cred ca sta chiar asa treaba, decat daca n-au schimbat furnizorii de subansamble. Loganu' din familie rezista "ca un erou" dupa 4 ani si 53000 km de drumuri mai putin bune. |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(alexandru_slava @ 3 Sep 2012, 19:01) Intradevar comenzile sunt in spatele volanului. Insa comenzile sunt bine amplasate. Ma refer la butoane. Si sunt multe butoane. Cât de multe, mai precis? 3 Sep 2012, 23:21: QUOTE(alexandru_slava @ 3 Sep 2012, 20:02) Alea-s mofturi pentru gagici (dacă au oglindă). 3 Sep 2012, 23:22: QUOTE(alexandru_slava @ 3 Sep 2012, 19:01) După 300 kmp și mie-mi părea meganu' avion, acum fo 8 ani. This post has been edited by Markos: 3 Sep 2012, 22:22 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:48 |