DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> HELP, nu se accelereaza in mers

sebyku
post 8 Sep 2012, 10:14
Post #1

Membru incepator

Group: Members

I-AM SCHIMBAT POMPA DE BENZINA CU UNA NOUA ''KLAXCAR''. DUPA CE AM MONTAT-O A MERS MASINA CA NOUA . MINUNEA A TINUT 10-12 KM. DE PROBA . DUPA CARE , DIN NOU NU SE ACCELERA . BUJIILE SINT NOI , FISELE NOI , FILTRU DE BENZINA NU ARE PE PUNTE .

NU SE ACCELEREAZA IN MERS . DEGEABA APAS ACCELERATIA CA NU REACTIONEAZA DELOC . MI S-A SPUS SA SCHIMB POMPA DE BENZINA . AM PUS UNA NOUA ''KLAXCAR''. IMEDIAT DUPA ACEEA A MERS MASINA CA NOUA . PROBLEMA E CA A MERS ASA DOAR 3 SAU 4 KM , DUPA CARE MERGEA IARASI IN SUTURI . FISELE SI BUJIILE SINT NOI (100KM) , FILTRU DE BENZINA NU ARE PE PUNTE , AM SUFLAT FURTUNUL DE RETUR SI NU E INFUNDAT , CORPUL CU CLAPETA E NOU DE LOGAN . MAI RAMINE SA II VERIFIC INJECTOARELE CU TOATE CA LA SERVICE MI-AU SPUS CA NU SINT INFUNDATE SI CA SINT BUNE . DACA AVETI VREO SOLUTIE VA ROG SA MI-O SPUNETI SI MIE . VA MULTUMESC

This post has been edited by i96nds: 9 Sep 2012, 13:20

--------------------
dacia solenza comfort 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
talibanu
post 8 Sep 2012, 10:28
Post #2

Membru Talibanez

From: Bucuresti

Verifica presiunea pompei de benzina (trebuie sa fie cam 3-3.5 bari)...apoi , daca ai vreo alta bobina buna (sau noua) la indemana schimb-o si vezi cum se comporta...asta pentru inceput...

--------------------
Dacia Super Nova Clima 2001 - BZ 02 DSS
+
i96nds
post 9 Sep 2012, 13:22
Post #3

Stefan

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Daca mai deschizi multe subiecte aiurea, le vom sterge pe toate !!!!

Intra in unul singur, apesi pe "FAST REPLY" si gata. Nu mai da NEW TOPIC !!!

Colegii ti-au mai raspuns :

**
Salut,
Verifica presiunea pompei de benzina(chiar daca e noua) si incearca si alta bobina
Nu mi-o lua in nume de rau , dar ai mai deschis 2 topicuri cu acelasi subiect...ai si tu rabdare sa ti se raspunda ...filtru de carbon aduna vaporii de benzina, ii trece printr-un filtru si ii baga iar in rezervor(daca tin bine minte)...bafta

**

--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
+
nonam32001
post 9 Sep 2012, 18:19
Post #4

Membru incepator

verifica si catalizatorul sa nu fie infundat...eu am patit asa ceva acum 3 saptamani

--------------------
dacia solenza clima 2003 - ph xx brd
+
EfendyDSN
post 21 Sep 2012, 09:49
Post #5

Membru incepator

din cate stiu eu solenzele nu au retur..nu stiu pe ce ai suflat tu...oricum..pune de la altcineva alta bobina..vezi ce efecte are...de verificat injectoarele e simplu...scoti rampa cu totul...si dai la automat sa vezi cum arunca..ptr asta ai nevoie de inca o persoana...eu am patit.o cu un injector...dar mergea cum mergeau daciile in 3..dat jos..curatat si n.am avut probleme pe urma.mare atentie cand scoti rampa...fiecare injector are cate doua garnituri din cauciuc...ai grija sa nu le pierzi cand tragi de ramoa.multa bafta.

--------------------
Dacia Solenza 2004 Scala
Efendy
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th July 2025 - 10:04
Forum Renault