Hotel/pensiune OK in Brasov ?
![]() ![]() ![]() |
Hotel/pensiune OK in Brasov ?
emil_t |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ăsta e ok.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
din 2008 nu s-a schimbat nimic pe la voi ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Mai deschisese cineva un topic pe acilea cu cazare in brasov da' mi-a fost lene sa il caut... Parca tot la cafenea. Si a fost deschis anul asta...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Iti recomand aceasta: http://carta.ro/cazare-sacele/casa-cu-flori/
Este in Sacele care este practic lipit de Brasov. Exact de la pensiunea asta pana Brasov sunt 6 km. Tarifele sunt f ok. Dotarile super. |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Sclaud @ 13 Sep 2012, 05:31) Iti recomand aceasta: http://carta.ro/cazare-sacele/casa-cu-flori/ Este in Sacele care este practic lipit de Brasov. Exact de la pensiunea asta pana Brasov sunt 6 km. Tarifele sunt f ok. Dotarile super. Pana la intrarea in Brasov. Ca pana in centrul vechi sunt cam 11km. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Parcarea in (tot) centrul vechi e problematica, ar fi de evitat din pct. asta de vedere.
|
--------------------
Dacia
1310
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Hai ca nu e chiar asa, daca stii pe unde sa cauti gasesti la orice ora loc
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deci el care nu e din Brasov are toate sansele sa le gaseasca.
|
--------------------
|
Shush |
![]()
|
Da, ca doar nu exista strazi secrete sau locuri de parcare invizibile
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
maho |
![]()
|
Ultima oara cand am fost cu masina prin centru, am dat o tura completa pe sensul unic, pana am reusit s-o inghesui in spatele spitalului militar...
|
--------------------
Dacia
1310
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu in iulie am stat aici. Foarte curat, foarte amabili, parcare in curte, aproape de centru. Masina nu am utilizat-o decat o data, in rest am mers numai cu taxiul.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu ar fi dat si ei chiusaptele....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
Mersi de raspunsuri
Pana la urma am stat aici : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1509173 Lenjerie si baie curata, dar in rest nu prea. In schimb are mega avantajul sa fie chiar in centru si nu ai nevoie de masina. |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 12:16 |