Problema electrica, Nu se aprinde stopul pe frana
![]() ![]() ![]() |
Problema electrica, Nu se aprinde stopul pe frana
Koffy |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 501 Joined: 8 August 08 From: Bucuresti-Militari ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
- B 20 SVG
|
|||
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
dar RELEELE... in ce stare se afla??
daca unul sau mai multe din ele sunt ruginite si acele lamele nu fac contact ori raman blocate, "aici" intervin acei consumatori "dubiosi" |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Koffy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 501 Joined: 8 August 08 From: Bucuresti-Militari ![]() |
Am verificat si relee, nimic ciudat.
Am incercat sa pun firele negre de la mufe pe masa din stanga spate a masini.(vezi poza 1) Se sting pozitiile si luminine de averie si se aprinde stopul pe frana(vezi poza 2).Duapa care daca scot firele ce le-am legat pe masa revin la pozitia initiata.(vezi poza 3) Inainte tot asa le-am avut legate si functionau perfect. Am mai descoperit doua fire negre care pleaca din carcasa de plastic cu contactele. Si pe care nu am idee unde trebuie sa le leg.(vezi poza 4) Nu stiu unde trebuie sa verific sa vad daca am masa pe luminile de avarie. Am reusit sa fac niste poze, poate va ajuta sa imi explicati si mie cum sa imi remediez problema. Va multumesc. Attached thumbnail(s) IMG_1.JPG ( Size: 2.12mb ) Number of downloads: 217 IMG_2.JPG ( Size: 1.4mb ) Number of downloads: 204 IMG_3.JPG ( Size: 1.84mb ) Number of downloads: 218 IMG_4.JPG ( Size: 1.79mb ) Number of downloads: 211 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
- B 20 SVG
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
la bec ai motu , si dulia , masoara toade duliile de la lampa , toate trebuie sa dea intre ele si aia e masa , motul becului e +
This post has been edited by bygy007: 28 Sep 2012, 00:00 Attached thumbnail(s) IMG_3.JPG ( Size: 1.22mb ) Number of downloads: 181 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Circuitele pe placi sint de toata jena. La fel contactele placii cu mufa de alimentare. Pateam frecvent minuni din astea la Nova. Curatam, mai stringeam niturile de la masa, rezultatele erau destul de aleatorii.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
Verifica ambele mufe de la stopurile spate si cablajul, sigur acolo ai beleaua, curata bine oxiduul depus pe mufe cu wd40
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 09:26 |