cheie noua logan, pierdut cheie cu telecomanda
![]() ![]() ![]() |
cheie noua logan, pierdut cheie cu telecomanda
bogdan_t |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 19 March 05 From: Radauti, Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2011, Prestige 1.6 16v
- SV-37-TOM
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdan_t @ 28 Sep 2012, 08:02) ...se ia partea metalica de pe cheia de rezerva si se monteaza pe aia noua, urmand apoi sa se faca o copie dupa partea metalica existenta, copie care se monteaza la vechea cheie de rezerva. ... Ce rost are aceasta permutare? Nu se putea monta direct copia partii metalice pe noua cheie? |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
bogdan_t |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 19 March 05 From: Radauti, Suceava ![]() |
ba da. se putea muta, daca o aveam.
concesionarul nu face copii de chei iar eu n-am avut timp sa fac inainte. cheia comandata vine fara partea metalica, trebuie sa gasesc o cheie bruta la unul care face chei si sa-mi faca apoi o copie. |
--------------------
Dacia
Logan
2011, Prestige 1.6 16v
- SV-37-TOM
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ce cacanarie...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Fari |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 October 12 ![]() |
Salutare , Bogdan-T te rog poti sa mi spui unde ai facut comanda (la ce service) eu am facut comanda la adras acum 3 luni si nu mi a venit cheia
mercy |
--------------------
Dacia
Logan
2007 sedan
- B oo xxx
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Hai mai fi serios nici chiar asa, exagerezi.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Fari |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 October 12 ![]() |
Pe bune sunt diperat nu stiu sa ma duc sa-mi iau garantia inapoi sa fac in alta parta comanda sa mai astept .....!!!! nici nu imi spun ceva concret + ma omoara astia de la asigurare
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 sedan
- B oo xxx
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
am pierdut cheia cu comenzi de cateva luni si cand am intrebat la Dacia Tm mi au zis 580 lei.. alte variante? astept pe privat.
This post has been edited by rue: 12 Mar 2015, 22:05 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
Bursa/anunturi, aici pe forum ...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:33 |