Retezat, iarna
![]() ![]() ![]() |
Retezat, iarna
Eagles |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 3 August 05 From: Floreasca, Bucureºti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Albastru Marin
2005 - Logan Laureate 1.6
- B 16 xxx
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Sfaturi: Nu va aplecati in afara geamului, pericol de explozie
Pareri: Parerea mea e ca ar trebui sa ieftineasca astia motorina Impresii: Mie nu mi-a placut finalu cand el moare si ea canta. etc: samd |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
nu ajungi pana in Deva...dupa Simeria Veche, inainte de Simeria ( oras) faci la stanga spre Petrosani, nu ai cum sa ratezi intersectia
![]() ![]() Si da, nenea Asarban, si io vreau motorina ieftina, 'miaj !...as baga numa' d' aia vegetala, sa moara camilosii de ciuda ! |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
Eagles |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 3 August 05 From: Floreasca, Bucureºti ![]() |
Vreau sa ajung la Cârnic, putin mai jos de pietrele. Am fost si anul trecut cu trenul pana in Ohaba de sub Piatra de unde ne+a luat cineva cu masina pana la cabana Carnic. Stiu ca in ohaba cand iesi de la gara in DN traversezi si o iei inainte.
|
--------------------
Dacia
Albastru Marin
- B 16 xxx
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Mdeah...mie personal, nu-mi place zona pe partea aia...io prefer pe dincolo. Chiar is curios de vei reusi sa urci cu Loganul de va fi zapada! Din cate imi amintesc, drumul din Hateg spre Petrosani e destul de nasol...rau...cine stie ce-o mai fi pana la iarna.
|
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
Eagles |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Albastru Marin
- B 16 xxx
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
se face, se face.
Se lucreaza acuma la drum. Poate pana la iarna sa fie gata o mare parte, sigur nu tot |
-------------------- |
|
Eagles |
![]()
|
Se mai incumeta careva?
|
--------------------
Dacia
Albastru Marin
- B 16 xxx
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Drumul Hateg-Petrosani era destul de prost iarna tracuta dar e curatat permanent si nu am auzit sa fi fost blocat. Oricum iti trebuie niste lanturi si cauciucuri de iarna.
Edit: Eu il cam strabat in fiecare iarna in drum spre Straja. This post has been edited by litza: 30 Aug 2005, 08:19 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
fbatran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 13 March 03 From: Timisoara ![]() |
Am fost la Carnic, revelionu trecut. Mai exact am fost la Pirtrele, dar masina am last-o la Carnic.
Drumu de la Ohaba de sub piatra pana la Carnic erau rau de tot - de putea merge. Zapada mai putina pe drum, da cred ca asfat a fost acolo acu 10 ani .. daca a fost vre-o data. Impresie personala: la Carnic nu prea ai ce face, adica nu sa stai acolo. E mai misto la Pietrele .. si simti ca esti la munte! Si dpdv al traseelor montane cred ca e mai bine la Pietrele. Dela Carnic la Pietrele am facut cam 3-4 ore, pe jos, cu bagaje (fara antrenament ! pui de oras). De la Carnic se mai pute-au merge cativa KM cu masina (cu fara lanturi, depinde de curaj si experienta) da apoi drumu era rup si lasai masina in padure. Am preferat sa lasam masinile la Carnic. Legat de drum, eu am mers dinspre TM. |
--------------------
Dacia si Audi
LGN si mai nou A4
2005
- BFO
|
|
Eagles |
![]()
|
QUOTE(fbatran @ 31 Aug 2005, 09:42) Am fost la Carnic, revelionu trecut. Mai exact am fost la Pirtrele, dar masina am last-o la Carnic. Drumu de la Ohaba de sub piatra pana la Carnic erau rau de tot - de putea merge. Zapada mai putina pe drum, da cred ca asfat a fost acolo acu 10 ani .. daca a fost vre-o data. Impresie personala: la Carnic nu prea ai ce face, adica nu sa stai acolo. E mai misto la Pietrele .. si simti ca esti la munte! Si dpdv al traseelor montane cred ca e mai bine la Pietrele. Dela Carnic la Pietrele am facut cam 3-4 ore, pe jos, cu bagaje (fara antrenament ! pui de oras). De la Carnic se mai pute-au merge cativa KM cu masina (cu fara lanturi, depinde de curaj si experienta) da apoi drumu era rup si lasai masina in padure. Am preferat sa lasam masinile la Carnic. Legat de drum, eu am mers dinspre TM. Am facut revelionul in pietrele vre-o 10 ani la rand. Acum vreo 3-4 ani la ultimul revelion facut acolo Linu tocmai isi schimbase generatoru si pe la 9 seara stingea lumina iar in noaptea de revelion a dat stingerea la 4 dimineata! Asta iarna am fost din nou in retezat dar am ramas in Carnic la Linut (fiul cabanierului din Pietrele) si a fost super! Este asfalt din ohaba pana in ultimul sat prin care treci inainte de a urca la Carnic adica pana aproape de pod. Pana acum am fost in zona aia cu trenul pana in Ohaba de unde ne lua cineva cu TV-ul pana in Carnic! Mers pe jos: Ohaba-Carnic 5 ore Carnic-Pietrele 2-2 1/2 ore Din cate stiu eu drumul de masina este reparat dar din cauza ca nu il curata nimeni iarna este impracticabil! daca ai intrat prin cabana cand ai urcat sau cand ai coborat de la pietrele e posibil sa ne fi intalnit pe acolo! |
--------------------
Dacia
Albastru Marin
- B 16 xxx
|
|
Eagles |
![]()
|
Apropo ultimul sat inainte de Carnic se numeste Nucsoara
|
--------------------
Dacia
Albastru Marin
- B 16 xxx
|
|
Eagles |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Albastru Marin
- B 16 xxx
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Ohaba-Nucsoara: drum asfaltat.
Nucsoara-Carnic: macadam nici prea-prea, nci foarte-foarte. Daca nu e zapada mare, vei putea urca. Pune-ti gume de iarna, si ia-ti lanturi pt. siguranta. Acum e facut drumul si pana la Pietrele, dar doar pt. 4x4 serioase (era un IMS si un Suzuki sus duminica asta...), si iarna sigur nu-l curata de zapada. Pe jos e 1 1/2 - 2, cu bagaje. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Eagles |
![]()
|
QUOTE(IsNa @ 10 Oct 2005, 14:03) Ohaba-Nucsoara: drum asfaltat. Nucsoara-Carnic: macadam nici prea-prea, nci foarte-foarte. Daca nu e zapada mare, vei putea urca. Pune-ti gume de iarna, si ia-ti lanturi pt. siguranta. Acum e facut drumul si pana la Pietrele, dar doar pt. 4x4 serioase (era un IMS si un Suzuki sus duminica asta...), si iarna sigur nu-l curata de zapada. Pe jos e 1 1/2 - 2, cu bagaje. Am inteles ca Pietrele a fost luata de altcineva asta vara! Sti cumva daca au mai amenajat ceva la ea sau e tot vai si amar de ea (fara lumina, WC afara si spalator la izvor)? |
--------------------
Dacia
Albastru Marin
- B 16 xxx
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
La Pietrele cabana mare (nu cea cu Receptia si sala de mese) a fost renovata. Nu am vazut cu ochii mei inauntru dar cica e fain. Nu stiu nici preturile, eram doar in trecere cu cortu'n spinare si cu cale lunga in fata asa ca n-am stat pe-acolo....
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Eagles |
![]()
|
de Stâniºoara (cabana mare) stiam ca e renovata de acum 2 ani! Eu intrebam de cea cu sala de mese si receptia!
|
--------------------
Dacia
Albastru Marin
- B 16 xxx
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.530 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(asarban @ 24 Aug 2005, 11:07) Sfaturi: Nu va aplecati in afara geamului, pericol de explozie Pareri: Parerea mea e ca ar trebui sa ieftineasca astia motorina Impresii: Mie nu mi-a placut finalu cand el moare si ea canta. etc: samd Eu am primit warn fiind mult mai aproape de subiect si tratand cu seriozitate chestiunea. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 07:27 |