injectoare renault
![]() ![]() ![]() |
injectoare renault
dadu221 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
parca aveau acelasi motor ! de ce ar fi alea mai bine facute ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
jake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 24 May 04 ![]() |
Acuma, depinde si unde pui acel injector, in stinga sau in dreapta motorului, avind in vedere si inclinatia soselei...
![]() |
--------------------
Corolla 2.0 DTD
- B-0xxxxx
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
in primul rand alea de renault is mai subtirele supa cum a zis mecanicul si mai bien calibrate si materiale mai bune si .. dreq stie daca a papa kk sau chiar asa o fi motiv pentru care am intrebat in speranta ca se va autosesiza vreun posesor de renault sau vreunul de dacie care a facut treaba asta !
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Aiureli.
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
dar alea de pe motorul de 1200 cmc de fiat. nu sunt mai bine lucrate si mai performante?
eu asa am auzit? ![]() |
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
Antrax |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 8 January 05 ![]() |
Asta chiar ii cea mai aiurea faza care am auzito. Cum draq sa fie alea mai bune??
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
- TN 08 UNB Dacia Super Nova 1,4 MPI. Membru RR
|
|
cj01pel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 4 March 05 From: cluj napoca ![]() |
dadu 221
vad ca nu te potolesti iara esti pe dinafara. las-o mai moale cu aberatiile. nu vezi ca nimeni nu te aproba |
--------------------
Renault
Clio 4
2013
- cj 09 ura Clio Gri de Cluj
|
|
dadu221 |
![]()
|
cj01pel, no asculta aici mai ca nu caut aprobari si nu eu am scos-o p`asta cu injectoarele de renault. asta mi s-a spus la service si am intrebat sa mai aflu si alte pareri. Pana acum nu am gasit injectoare de renault in magazin ca sa pot face o comparatie de pret (daca intr-adevar exista ceea ce ar ridica semne de intrebare). Oricum daca nu ai ce sa scrii legat de subiectul in discutie sa stii ca nu esti obligat sa adaugi si tu ceva doar pentru a ti se vedea avatarul
![]() Stie totusi cineva cam cat costa in magazin un injector pentru renault clio benzina de 1,4??? In incheiere imi cer scuze pentru limbajul "de mirc" pe care eu il folosesc in sms-uri pentru a scrie cat mai mult!... si pentru literele mancate |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 18:46 |