dealeri BMW GERMANIA, INFO
![]() ![]() ![]() |
dealeri BMW GERMANIA, INFO
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
nimeni?
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Cine crezi că își divulgă sursele ?
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2010 Black Line 1.6 16v euro4
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Samsarii tac malc ai dreptate
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
doctoru1980 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Poti merge in Munchen. E patria BMW-urilor. Am fost cu varul meu in 2010 si era plin de BMW vechi de 2-3 ani foarte bune din punct de vedere tehnic. Acum depinde ce te intereseaza pe tine. |
--------------------
-8861
Logan/1300
2006/1972
- CharlesioNig https://vgruk.com/ - visit vgruk
|
|
adită |
![]()
|
vreau pt mine..nu pentru revanzare.ma interesa un seria 3 benzinar de prin 2002-2003.intreb pt ca habar nu am unde sa ma duc.
vreu sa ma duc la sigur sa am de unde alege deoarece nu as vrea sa bajbai mult pe acolo!vreau sa am costuri de deplasare cat mai mici! multumesc |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
doctoru1980 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adită @ 24 Oct 2012, 10:55) vreau pt mine..nu pentru revanzare.ma interesa un seria 3 benzinar de prin 2002-2003.intreb pt ca habar nu am unde sa ma duc. vreu sa ma duc la sigur sa am de unde alege deoarece nu as vrea sa bajbai mult pe acolo!vreau sa am costuri de deplasare cat mai mici! multumesc Salut, In Munchen gasesti in general BMW-uri mult mai noi, dar nu e imposibil de gasit si unul din 2002-2003. Cel mai bine intri pe Mobile.de si cauti intr-o anumita zona. De exemplu in Nurenberg gasesti foarte multe masini dar in general cei care le vand sunt turci si umbla pe la kilometraj, le repara din daune totale si altele deci nu ti-as recomanda. In Munchen sunt mult mai civilizati dar sunt si masini mai noi si mai scumpe. This post has been edited by doctoru1980: 24 Oct 2012, 11:23 |
--------------------
-8861
Logan/1300
2006/1972
- CharlesioNig https://vgruk.com/ - visit vgruk
|
|
adită |
![]()
|
da,stiu ca turcii si romanasii au parcuri pe acolo si fac chestii de genul la greu!
multumesc |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:24 |