Locuri unde oamenii nu parcheaza - Bucuresti, Desi nu este interzis sa opresti
![]() ![]() ![]() |
Locuri unde oamenii nu parcheaza - Bucuresti, Desi nu este interzis sa opresti
i96nds |
![]()
|
||
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica sa parcam unde nu avem treaba sau care e ideea ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io cred ca, colegu avea treaba dar s-a speriat ca nu a parcat nimeni si a zis ca mai bine face un poll.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau nu a observat locurile amenajate...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
iti spun io cum fac..
ma uit dupa indicator.. daca-i lipsa parchez..simplu.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu cred că ai tupeul să parchezi pe porțiunea aia menționată de i96nds. E o coborâre virajată
![]() Locuri de parcare amenajate și gratis se găsesc imediat după intersecția cu Radu Beller. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
stai asa, ca-mi pusei ochelarii..
nu ca-i virajata-i problema ci ca-i o artera f circulata,in special zona aia.. da cred ca ,colegu' se plictisea.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io trec în fiecare seară pe-acolo. Calc gazu' blană, 5000 de ture, până spre semafor am 110 lejer
![]() N-aș vrea să prind vreunu' parcat imediat după curbă. This post has been edited by Markos: 22 Oct 2012, 22:40 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
nu c-ar fi casto sa ai peste suta si dupa un viraj,d-ala de spusesi matale,s-apara o masina parcata?
![]() si io o calc p-acolo..ar fi pacat sa n-o facem.. ![]() This post has been edited by iulia_boris: 22 Oct 2012, 22:42 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
Eh, vezi de ce nu parchează nimeni acolo?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ei, hai ca e cafenea... dar nu facem chiar asa misto.
Cei care dau talpa tare acolo.... intre Floreasca si Radu Beller... . Eu zic sa va mai ganditi, sa nu va treziti cumva cu o masina parcata pe acolo !!!! Hai sa trecem la alt exemplu.... Pe bulevardul Aviatorilor, cum vii dinspre Ambasada Chinei, tocmai treci de sensul giratoriu, apoi intri pe linia dreapta, cu 3 benzi pe sens, ce duce spre Piata Chales-de-Gaulle. Ei, am observat ca NU este acolo nici un semn de oprirea interzisa. Sunt trei benzi pe sens... deci as zice ca nu incurci traficul si as putea sa parchez acolo ? Semnul de oprirea interzisa apare abia dupa acea intersectie spre stanga ce te duce in Primaverii, cred ca e tot bulevardul Mircea Eliade acolo in stanga. Deci ce ziceti ? Se poate parca pe cele doua sute de metri dintre sensul giratoriu si intersectia urmatoare ? Uneori in weekend chiar nu gasesti un loc de parcare ca sa poti merge in parc..... Opinii, va rog, documentate, cu justificare, fara mistouri. This post has been edited by i96nds: 23 Oct 2012, 17:02 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io ti-am zis poll-u e baza.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vijelie |
![]()
|
De cand primaria cere bani ca sa parchezi pe langa parc, sunt destule locuri spre metrou
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 20:22 |